Škandál! Minister zahraničných vecí USA sa vyjadruje o Slovensku ako o kolónii USA!
26 | 02 | 2021 I Petra Demková

Vo vyjadrení, ktoré zverejnil na Twitteri v súvislosti so zákazom vstupu Trnkovcov do USA Minister zahraničia USA, hovorí vysoko-vplyvný úradník o Slovensku ako o kolónii USA. Vo vyjadrení totiž viacnásobne, otvorene a neskrývane priznáva zasahovanie do vnútorných záležitostí cudzieho zvrchovaného štátu, SR.


„Škandál! Minister zahraničia USA hovorí o Slovensku otvorene ako o kolónii a nepriamo vyjadruje podporu Matovičovi a Lipšicovi,“ nesie názov komentár na stránke Zdrojj. Ponechávame ho v plnom znení.

Stala sa veľmi, naozaj veľmi zvláštna vec. Predstavte si, že tretí najdôležitejší muž USA, teda hneď po prezidentovi a vice-prezidentovi, minister zahraničia, osobne uverejnil oficiálne vládne vyhlásenie o uvalení sankcií na dvoch občanov Slovenskej republiky kvôli údajnej korupcii, hoci títo občania neboli nikde na svete právoplatne odsúdení a s USA nemajú nič spoločné (Alebo majú? A ak áno, tak čo to je?).

Trnkovi zakázali vstup do USA
25 | 02 | 2021 | sefredaktor


Ide o Dobroslava Trnku, bývalého generálneho prokurátora, toho času obyčajného civilistu, a o jeho syna. No pozor. Je to niečo podobné, ako keby Sergej Lavrov minister zahraničia Ruska osobne uvalil sankcie na zatiaľ neodsúdeného, ale korupčníka Andreja Kisku. Liberálne médiá by vybuchli od zlosti a urobili by z toho medzinárodný škandál.

Môžeme si o bývalom generálnom prokurátorovi Trnkovi myslieť čokoľvek, no pravda a fakty sú jednoducho také, že ide o občana zvrchovanej Slovenskej republiky, bezúhonného, nikdy právoplatne odsúdeného a pokiaľ rešpektujeme demokraciu, tak musíme rešpektovať aj prezumpciu neviny a aj na to máme právo iba vo vlastnom a nie cudzom štáte!

Pán minister USA krátené vyhlásenie uverejnil na svojom oficiálnom vládnom účte na sociálnej sieti Twitter, čím sa pochválil aj samotný Matovič na svojom fb profile. Omnoho zaujímavejšie je ale celé vyhlásenie o uvalení sankcií, ktoré sa nachádza na webstránke ministerstva zahraničia USA.

Tu je jeho preklad: "Dnes oznamujem verejné označenie bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku pre jeho účasť na významnej korupcii. Trnka sa vo funkcii generálneho prokurátora Slovenska podieľal na korupčných činoch, ktoré narúšali vládu zákona a vieru slovenskej verejnosti v demokratické vládne inštitúcie, úradníkov a vo verejné procesy.

Vojaci v uliciach! Vláda chce krajinu uzavrieť od budúceho týždňa a vynútiť si to armádou
Vláda zvažuje od budúceho týždňa sprísniť lockdown. Dodržiavanie opatrení by v uliciach vraj mohli kontrolovať vojaci. Vypnú sa vraj mnohé fabriky, predajne okrem nevyhnutných, aj školy. Trvať by mohol 2 - 3 týždne, informuje pravda.sk. Bližšie... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Michal Filek


Toto označenie sa vykonáva podľa oddielu 7031 písm. C) zákona o rozpočtových prostriedkoch ministerstva zahraničných vecí a súvisiacich programov z roku 2020. Okrem označenia bývalého generálneho prokurátora Trnku verejne označujem aj jeho syna Jakuba Trnku. Tento krok znamená, že bývalý generálny prokurátor Trnka aj Jakub Trnka sú neoprávnení na vstup do Spojených štátov.

Toto označenie opätovne potvrdzuje záväzok USA bojovať proti korupcii na Slovensku. USA aj naďalej stoja pri obyvateľoch Slovenska v boji proti korupcii. Ministerstvo bude naďalej využívať tieto nástroje na podporu vyvodenia zodpovednosti voči korupčným subjektom v tomto regióne a na celom svete. Cieľom tohto označenia nie je predvídať alebo ovplyvniť prebiehajúce alebo budúce slovenské právne konania týkajúce sa pána Trnku." A to je skutočne medzinárodný diplomatický škandál!

Minister zahraničia USA pred celým svetom vo svojom vyhlásení pristupuje k Slovenskej republike celkom otvorene ako k republike banánovej. On totiž okrem toho, že hneď prvým odstavcom vyhlásenia ovplyvňuje súdy inej krajiny, kedy hovorí o Trnkovi ako o vinnom a nerešpektuje prezumpciu neviny (teda sám nerešpektuje demokratické princípy), tak vo vyhlásení tiež píše, že: "Toto označenie opätovne potvrdzuje záväzok USA bojovať proti korupcii na Slovensku".

On teda viacnásobne a neskrývane priznáva zasahovanie do vnútorných záležitostí cudzieho zvrchovaného štátu, SR. Ak vám to nie je jasné, tak nie je možné, aby cudzí štát bojoval proti čomukoľvek na území iného zvrchovaného štátu!!! Proti čomukoľvek! Ani keď sa to tvári ako ušľachtilý boj proti korupcii. V opačnom prípade je to hrubé nerešpektovanie zvrchovanosti štátu a v skutočnosti ide aj tak o celkom iný boj. A nie je to boj za záujmy Slovenska, ale logicky boj za záujmy USA na Slovensku.

Iba americký agent Naď si môže dovoliť napľuť do tváre slovenským vdovám (Aneta Leitmanová)
25 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová


A znova. Viete si predstaviť čo by asi robil liberálny slovenský mainstream? A čo by robil náš súčasný minister zahraničia Korčok, keby niečo podobné vyhlásil minister zahraničia Ruskej federácie? Že Rusko ide bojovať na Slovensku s korupciou a zavádza sankcie voči Andrejovi Kiskovi. Viete si to vôbec predstaviť? Mainstreamové médiá by šaleli a Korčok by si okamžite predvolal ruského veľvyslanca a zrejme by stiahol aj toho slovenského v Moskve a určite by sa sťažoval na pôde medzinárodných inštitúcií, prípadne žiadal o uvalenie medzinárodných sankcií voči Rusku.

Čo ďalšie (a veľmi zásadné) z vyhlásenia USA vyplýva? No predsa z neho celkom jednoznačne vyplýva, že USA podporujú Igora Matoviča a Daniela Lipšica, najväčších "bojovníkov" svätej vojny proti akože korupcii. Len aby preboha zostala pri moci súčasná vláda poslušných psychopatov. USA totiž tiež veľmi dobre vedia, že referendum za predčasné voľby môže byť úspešné. A tak by ich kuciakovský prevrat vyšiel nazmar.

Takže milé Slovenky a milí Slováci, občania Slovenskej republiky, vedzte, že to, čo predviedol minister zahraničia USA, je drzé, arogantné a neospravedlniteľné zasahovanie do vnútorných záležitostí našej drahej vlasti a Slovenskú republiku to degraduje na úroveň kolónie USA. Nič viac, nič menej. Neskutočný hnus.

Pre nich sme len obyčajný REGIÓN, ako napísali vo svojom vyhlásení, v ktorom ale potrebujú mať svoju poslušnú vládu, svojich ľudí. A nie vládu, ktorú by si priali slovenskí občania. Taká je pravda.

Vyhlásenie USA: https://www.state.gov/designation-of-former-prosecutor.../

USA si z Európy robia kolonizovaný Tretí svet (Ivan Brožík)
Washington povoľuje a zakazuje, kto a kadiaľ bude pre Európu dovážať plyn, Washington nariaďuje, na území ktorého členského štátu únie budú postavené nové vojenské základne NATO - rozumej - USA, Washington sa na severe Európy púšťa do dobrodružstva... Čítať ďalej
25 | 02 | 2021 | Ivan Brožík