Desivé detaily o vražde v Martine: Obvinení mŕtveho fotili a chválili sa svojím činom
26 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

Pri brutálnej vražde, ku ktorej prišlo na okraji Martina, nešlo o žiadny skrat alebo chvíľkové pominutie mysle, tvrdí portál 1pluska. Svedčia o tom výpovede obvinených mladíkov Milana a Ruda pred Špecializovaným trestným súdom v Pezinku.


A ešte horšie je, že mladíci sa tým, čo vykonali dokonca chválili. Zašli až tak ďaleko, že ďalším osobám neváhali ukázať zohavené a umučené Jozefovo telo. Ich desivým motívom bolo, že jeden z obvinených chcel poznať pocit "aké je to zabiť človeka".

Vo výpovedí netajil, že mu bolo jedno, kto bude obeťou. O agresivite dvojice svedčí, že po vražde napadli na ulici ďalšieho neznámeho muža.

Vojaci v uliciach! Vláda chce krajinu uzavrieť od budúceho týždňa a vynútiť si to armádou
Vláda zvažuje od budúceho týždňa sprísniť lockdown. Dodržiavanie opatrení by v uliciach vraj mohli kontrolovať vojaci. Vypnú sa vraj mnohé fabriky, predajne okrem nevyhnutných, aj školy. Trvať by mohol 2 - 3 týždne, informuje pravda.sk. Bližšie... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Michal Filek


Hneď nasledujúce dni vodili do opusteného krytu CO na miesto vraždy kamarátov z partie, aby sa "pochválili" tým, čo spravili. Všetkým sa pritom vyhrážali, že ak ich udajú polícii, zabijú nielen ich, ale aj ich rodinných príslušníkov.

Do krytu nalákali Jozefa z Dubového vďaka fľaške vodky, ktorú kúpili s tým, že tam budú popíjať. Vo vedľajšej miestnosti mu obvinený povedal, že dnes v noci zomrie. Vtedy požiadali tretiu osobu, brata jedného z obvinených, aby im svietil a neskôr fotografoval mŕveho, ten  z obavy o život  urobil dva zábery.

Alarmujúce štatistiky: Čoraz častejšie zomierajú mladí!
Aj keď Dáta bez pátosu dnes prišli s potešiteľnou informáciou, že počet úmrtí klesá, výskumník Martin Šuster krotí optimizmus. Alarmujúce je totiž zistenie, že čoraz častejšie umierajú aj mladí ľudia. A nemá to vraj nič spoločné s tým, že prebieha... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Michal Filek