Sulík hrá len trápne divadlo. Teplé miestečko je mu milšie ako životy ľudí, tvrdí Erik Tomáš
25 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Richard Sulík pripomína v koalícii občas opozičného ministra. Poslanec Hlasu Erik Tomáš v statuse na Facebooku tvrdí, že minister hospodárstva iba hrá trápne divadlo.


Slovensko je v boji proti koronavírusu v katastrofálnej situácii. Kto za to môže? Už dlhšie si horúci zemiak prehadzujú koaliční partneri premiér Igor Matovič a minister hospodárstva Richard Sulík. Ten vyhlásil, že už nechce byť spoluzodpovedný za primát Slovenska v počte úmrtí. Poslanec  Tomáš však jeho slzám neverí a tvrdí, že iba hrá trápne divadlo.
Keby Sulík myslel odchod Krajčího vážne, so zámenou rezortov by nemal problém

„Neverte slzám Sulíka: Len hrá trápne divadlo,“ píše Tomáš. Upozorňuje, že Sulík dlho pôsobil ako racionálny hlas v „tejto vládnej partičke hochštaplerov“. A to až dovtedy, kým sa neprevalilo, že niečo iné hovorí na rokovaniach za zatvorenými dverami a iné pre média.

„O tom, že pred občanmi len hrá trápne divadlo, svedčí aj jeho aktuálna ponuka vymeniť v kresle ministra zdravotníctva Mareka Krajčího. Už na prvý pohľad je zrejmé, že to Sulík v skutočnosti urobiť nechce. Inak by nemal problém so zámenou rezortov zdravotníctva a hospodárstva medzi SaS a OĽaNO, aby boli zachované pomery z koaličnej zmluvy,“ myslí si Tomáš.


SaS už mala dávno odísť z koalície


Sulíka podľa neho ešte viac však obnažuje zdôvodnenie, o ktoré sa opiera. „Vraj už nechce byť ako člen vlády spoluzodpovedný za svetový primát Slovenska v počte úmrtí na koronavírus. Keby to tak naozaj bolo, tak Sulík a jeho strana okamžite z vlády vystúpia. Dokonca v prípade spojenia sa s ďalšími nespokojencami zo Za ľudí by pri pomeroch mandátov v parlamente ľahko dosiahli aspoň to minimum - odchod Krajčího,“ konštatuje Tomáš.

Dodáva, že Sulíkovým ani Remišovej slzám netreba veriť, pretože nič sa nezmení! „Teplé kresielka sú im vzácnejšie ako životy občanov,“ končí status poslanec.

Tomáš o koalícii: Podrážajú si nohy a hryzú sa ako psy
10 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.