Matovič, Sulík, Kollár a Remišová mi zobrali desať rokov života, tvrdí Andrej Danko
24 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Predseda mimoparlamentnej SNS Andrej Danko sa rozhodol vo videu apelovať na ľudí, nech zatlačia na poslancov aby nepodporili predĺženie núdzového stavu.


Poslanci Národnej rady budú dnes rozhodovať o predĺžení núdzového stavu, ktorý už vadí nielen ľuďom, ale najmä opozičným politikom. Jedným z nich je aj predseda národniarov Andrej Danko, ktorý okrem mimoriadnej aktivity na vyhlásenie referenda na predčasné voľby teraz vo videu na sociálnej sieti opäť apeluje na ľudí nech zasiahnu. Majú zatlačiť na našich zákonodarcov, aby nepodporili ďalšie predĺženie núdzového stavu.
Núdzový stav u nás je už potrebné zrušiť a nie ďalej predlžovať

„Pamätáte si, ako som hovoril, aby ste si zavreli oči a predstavili si predsedu vlády Sulíka, minister financií Matoviča a predseda parlamentu Kollára? Trochu mi to nevyšlo a život to zariadil ešte horšie. Predsedom vlády je Igor Matovič. Chýba mi tu už len Remišová. Títo štyria mi zobrali desať rokov života a dnes likvidujú Slovensko. Ja verím, že mnohí z vás už vidíte túto situáciu úplne inak,“ začína svoje video šéf strany, ktorá sa v prieskumoch pohybuje okolo dvoch percent. „Chcem vás vyzvať, aby ste apelovali, aby ste vypisovali poslancom Národnej rady, aj týmto štyrom, ale najmä aby ste im písali na ich emaily, ktoré majú uvedené na wwww.nrsr, aby nepredĺžili núdzový stav,“ pokračuje v burcovaní ľudí Andrej Danko, podľa ktorého je veľmi dôležité, aby hlasovanie dalo prvú facku Igorovi Matovičovi.



„Som presvedčený, že aj jeho poslanci si už uvedomujú, že tak, ako to ide na Slovensku, to nemôže pokračovať. Že testovanie je nezmyselné, že nie je možné ignorovať starostov a primátorov, že nie je možné vysmievať sa vedcom a príslušným inštitúciám,“ pokračuje vo videu predseda SNS, ktorý je zvedavý, ako dotiahne predseda vlády rokovanie s Ruskou federáciou o Sputniku. „Áno, Matovič, Sulík, Kollár aj Remišová vznikli na facebooku, a na facebooku ich politická kariéra aj môže skončiť. Píšte im, lajkujte, naháňajte ich, pretože oni veľmi dobre sledujú svoje statusy. Núdzový stav je úplne zbytočné riešenie a prehlbuje ešte viac nasledujúcu hospodársku krízu. Ak Matovič chce skutočne riešiť krízu, musí hľadať systémové opatrenia a riešenia. Nie diktátorským spôsobom nútiť občanov k niečomu, čo už dávno vieme, že nefunguje,“ končí svoje video Andrej Danko.

Danko: Verím, že sa ľudia zo správania Matoviča poučia
Kauza ruskej očkovacej vakcíny Sputnik V rozvírila na Slovensku veľkú diskusiu. Vo videu na sociálnej sieti sa do nej zapojil aj šéf SNS Andrej Danko. Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik