Saková na seba ušila búdu: Uťahuje si z nej celý internet!
23 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Bývalá ministerka vnútra Denisa Saková na seba ušila riadnu búdu. Alebo aspoň admini jej stránky, ktorí jej "zdokonalili" fotografiu pomocou retušovania. Zabudli však na to, že na stránke sa stále nachádza originálna snímka a na porovnanie "reality" a "retuše" stačilo len zopár kliknutí, informujú Topky.


Zmizli jej vrásky, pleť ako batoľa, ale ani to nie je všetko. "Noštek jej spravili rozkošný," napísala jedna z komentujúcich. Aj napriek tomu, že dnes by sa tieto úpravy nemali považovať za niečo nezvyčajné, predsa len ide o političku vo vláde, a teda verejnú osobu, ktorá prezentuje národ. Navyše, čo sa rozhodne nedá považovať za zvyčajné, je zanechanie originálnej snímky a následné zverejnenie vyretušovanej verzie.

Saková sa tak nevyhla nie veľmi priaznivej reklame satirickej stránky Zomri. "Pre mediálny team Smeru, teda Hlasu máme opäť jednu radu. Keď chceš fotošopovať, nezabudni vymazať aj predchádzajúcu fotku," narážali na prechod Sakovej zo Smeru-SD do Hlasu-SD, čo nespravili jediní. "Vyretušovaný Smer," poznamenal fanúšik v komentároch.



Zaujímavosťou je, že po tom, ako na dve verzie jednej snímky upozornila spomínaná satirická stránka, tá pôvodná zmizla do dvoch minút. To však bohato stačilo na to, aby si ju mnohí uložili, a tak sa tzv. meme obrázky od internetových vtipkárov šíria rýchlosťou blesku.







Atómové bomby, ktoré avizoval premiér, asi nefungujú, hovorí Saková
Sme krajina, v ktorej sa najviac testuje. Avšak, podľa vyjadrenia odborníkov a lekárov výsledky testovania nepotvrdzujú, že by sa počty nakazených znižovali, práve naopak. Atómové bomby, ktoré avizoval premiér, asi nefungujú tak, ako by mali,... Čítať ďalej
12 | 02 | 2021 | Gabriel Matta