Fabušová si vypočula verdikt sudcu: pol roka podmienečne a rok a pol bez vodičáku
23 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

Priateľka šéfa parlamentu Kollára Miroslava Fabušová si dnes v zrýchlenom konaní vypočula verdikt sudcu po tom, čo ju polícia zadržala ako šoférovala pod vplyvom alkoholu. Súd v prípade Fabušovej rozhodol o treste odňatia slobody vo výmere 6 mesiacov s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu 18 mesiacov, informuje portál ereport.sk. 


Súd zároveň uložil bývalej finalistke Miss trest zákazu činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo na dobu 18 mesiacov. Hoci Fabušovej hneď po vynesení rozsudku nebolo príliš do reči, neskôr sa snažila vysvetliť svoje ďalšie zakopnutie na sociálnej sieti.

Len zostatkový alkohol

„Veľmi ma mrzí situácia, ktorá vznikla a ľutujem, ak som niekoho pohoršila, ale vďaka Bohu a nejakej vyššej sile som nikomu neublížila, asi stáli pri mne anjeli strážni, ktorí sú už od októbra asi unavení. Veľmi ma mrzí, že situácia vznikla z alkoholu, ktorý bol zostatkový,” píše Kollárova kamarátka.
Plánovala detox

„Dali sme si s kamoškou v sobotu vínko a bol to koniec negatívnych situácii. Od nedele sme plánovali detox a zdravý životný štýl," pokračuje Fabušová
Bodka za chybami

"Stalo sa, mrzí ma to a bola to dúfam skutočne posledná bodka za chybami, ktoré som spravila alebo sa udiali negatívne veci v mojom živote, aj tie, ktoré som nespôsobila ja sama. Posledný výkričník. Snáď," uzatvára.

Ďalší škandál Kollárovej missky: Fabušová skončila za mrežami!
Miroslava Fabušová, známa ako misska Borisa Kollára, ktorá s ním havarovala vo vládnej limuzíne, sa momentálne nachádza v cele predbežného zadržania, informuje Nový Čas. Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Timotej Dudka