Blaha: Ak Krajniak spomína rok 1710, nechcel by tu aj rok 1326 a púšťanie žilou?
23 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Poslanec Smeru Ľuboš Blaha si v statuse na sociálnej sieti podal ministra sociálnych vecí Milana Krajniaka za jeho nápad bojovať proti pandémii otvorením kostolov. Opozičný politik skritizoval za fekálny slovník aj premiéra Igora Matoviča.



Krajniakove "nebeské" nápady

„Minister Krajniak sa nechal inšpirovať rokom 1710, kedy vraj v Trnave porazili mor modlitbou v kostole. A tak chce uprostred pandémie otvárať kostoly. Namiesto toho, aby liečili ľudí a zaobstarali Ivermectín, oni nás chcú vrátiť do čias, keď sa tu ešte upaľovali bosorky – gratulujeme," píše Blaha.

„ Možno by sme mohli skúsiť aj púšťanie žilou. MUDr. Krajniak potvrdí, že v roku 1326 to pri jednom pacientovi náramne dobre zabralo, určite tým porazíme aj Covid,“ píše ďalej a dodáva: „Ako spieva Lucie, středověk neskončil, středověk trvá.“

„Referendum... Zachráň nás, zachráň Slovensko! Už nech je to tu... Už nech sa prebudíme z tejto stredovekej nočnej mory," vzýva v statuse Blaha.

 



 
Matovičov fekálny slovník

„Slovensko sa dvíha. Ďakujeme, spoločne Matoviča porazíme!“ odkazuje Blaha. Dodáva, že medzitým Matovič píše statusy "do Nebíčka“, v ktorých Jána Kuciaka oslovuje „zasran“. "Ten si svoj fekálny slovník nevie odpustiť ani pri pietnych chvíľach,“ kritizuje premiéra Blaha.

„Myslím, že keby to šlo, z Nebíčka by mu odkázali, nech sa prace a nech sa nepriživuje na smrti človeka. Sám môže za tisíce ľudí. Nech radšej píše do Nebíčka im a nech prosí o odpustenie,“ tne do živého Blaha, podľa ktorého je dobrou správou, že vláda konečne našla riešenie na Covid.

Blaha: Ľudia neumierajú kvôli Covidu, ľudia umierajú kvôli Matovičovi!
Rúška sú povinné prakticky v celej Európe a za ich nenosenie sú aj u nás pokuty. Poslanec Ľuboš Blaha preto ostro skritizoval premiéra Igora Matoviča za to, že na tlačovke premiérov V4 bol bez rúška. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik