Belousovová: Keby sa pani prezidentka zobudila skôr, nemuselo byť toľko obetí
23 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Bývalej šéfke národniarov Anne Belousovovej sa nepáči, že prezidentka neskoro reaguje na veľký počet úmrtí spojených s koronavírusom. Pomalú reakciu preto hlave štátu vytkla v statuse na sociálnej sieti.


Anna Belousovová za nezvládnutý boj s Covidom už z vlády skritizovala každého, kto s tým má čo i len trochu spoločné. Najnovšie sa však v spojitosti s koronavírusom pustila aj do prezidentky. „Pani prezidentka si dala pekne načas. Po roku sa nám konečne rozhýbala. Keby sa zobudila skôr, nemuselo byť toľko obetí. No nač ten spěch, že?“ píše Belousovová.



Zuzana Čaputová si pred pár dňami zvolala do prezidentského paláca odborníkov, s ktorými rozoberala kritický stav na Slovensku. A tento týždeň napísala list aj ministrovi zdravotníctva Marekovi Krajčímu. „Na budúci týždeň jej zase on odpíše atď. A čas beží a mŕtvi pribúdajú. Každý deň! To ho nemohla rovno pozvať minulý týždeň na stretnutie odborníkov? Tým skôr, že práve v tých dňoch pán minister Krajči sa zúfalo obracal počas tlačovky na verejnosť s otázkou, čo má robiť," konštatuje expolitička.

Dodáva, že je predsa len potešiteľné, že hlava štátu po roku nakoniec zistila, že má kompetencie zasiahnuť do riadenia štátu. „Radšej neskoro ako nikdy. Aj keď stále nechápem, prečo mu písala list. Nebolo by jednoduchšie sa stretnúť? Však minister si mohol robiť poznámky. Ministerstvo zdravotníctva a prezidentský palác sú od seba vzdialené päť minút jazdy!“ končí status Belousovová.

„Vypadnite už konečne do čerta!“ odkazuje Belousovová vláde Igora Matoviča
Expolitička Anna Belousovová je veľkou kritičkou súčasnej vlády, čo prejavila vo svojom statuse aj tentokrát. Nepáči sa jej, že premiér sa pýta ľudí či chcú, alebo nechcú, vakcínu Sputnik. Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik