Plány Zuzany Belohorcovej krachli! Tri mesiace je „uväznená“
22 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Zuzana Belohorcová (44), ktorá pred časom slávnostne oznámila, že bude jednou z účinkujúcich v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, narazila na pomerne zásadný problém. Prelietavanie medzi Slovenskom a Španielskom kvôli pandémii koronavírusu nie je tak jednoduché, ako sa jej spočiatku zdalo, píše Blesk.


Zuzana Belohorcová plánuje veľký comeback. Stane sa totiž jednou z hviezd, ktoré sa budú v rámci relácie týždeň čo týždeň prevteľovať do rôznych osobností hudobného šoubiznisu. Mimochodom, nie je tajomstvom, že má vyštudovaný i operný spev. Skĺbiť pracovný harmonogram so životom v Marbelle, kde má manžela Vlastimila Hájka, sa však nedá tak ľahko, ako sa spočiatku domnievala. Všetko komplikuje koronavírus!

"Z desiatich dní nakoniec kvôli novým vládnym nariadením o povinnej karanténe pri návrate na Slovensko sú dva a pol mesiaca. Z môjho pôvodného plánu lietať každý týždeň tam a späť zišlo," povzdychla si na sociálnej sieti plavovlasá blondína, ktorá ešte donedávna zásobovala svoj instagramový profil selfíčkami v plavkách a všetkým dávala na obdiv svoje obrie poprsie.

Zuzana Belohorcová: Veľkolepý návrat do televízie!
Zuzanu Belohorcovú pred rokmi preslávilo jej pôsobenie na televíznych obrazovkách, kam sa teraz podľa všetkého vráti, a to veľkom štýle, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
03 | 02 | 2021 | Timotej Dudka