V aute smrti, kde zomreli traja ľudia, našli policajti niečo, čo nečakali
22 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Tragickú smrť troch mladých ľudí pri nedeľnej autonehode neďaleko Nových Zámkov ešte polícia vyšetruje, no vo vozidle smrti našla zaujímavú vec – injekčné striekačky.


Desivá havária sa stala približne 500 metrov za Novými Zámkami v nedeľu ráno. Vodič Audi A6 combi prešiel zo zatiaľ nezistených príčin do protismeru, vyletel z cesty a narazil do stromu. Náraz auto ešte odhodil do poľa, kde skončilo na streche. Na mieste zostali dvaja mŕtvi spolujazdci, v nemocnici podľahla zraneniam tretia obeť nešťastia. Vodič aj ďalšia spolujazdkyňa skončili s rozličnými zraneniami v nemocnici, informuje portál cas.sk.
Šialená takmer dvesto kilometrová rýchlosť stála život troch ľudí

Takto hrôzostrašne vyzeralo auto smrti po tom ako ho opäť postavili na štyri kolesá. Zdroj: FB / Prezídium HAZZ


Za volantom auta smrti sedel 37-ročný Alexander, vedľa neho na mieste spolujazdca 22-ročná Vivien (22) a na zadných sedadlách Ladislav († 32), Patrik († 35) a Klaudia († 24). Mladí muži zomreli na mieste, žena v nemocnici. Zo strašidelnej nehody sa akoby zázrakom nestalo takmer nič iba Alexandrovi. Spolujazdci na zadných sedadlách zrejme neboli pripútaní, pretože po náraze a kotrmelci na poli z auta vypadli von. Podľa informácií Nového Času však mala polícia v aute nájsť striekačky. Zdroj denníku prezradil, že mŕtvy Patrik bol v minulosti policajtom, ktorému mali dať výpoveď kvôli drogám. Svedkovia nehody potvrdili, že auto išlo mimoriadne rýchlo.

„Mohol ísť aj 200 kilometrovou rýchlosťou,“ povedal okoloidúci vodič. Nie je však vylúčené ani to, že auto malo letné pneumatiky. Vozidlo bolo po náraze a prevrátení sa na strechu úplne zdemolované. „Vodič bol po nehode schopný podrobiť sa dychovej skúške. Jej výsledok bol negatívny. Okolnosti tragickej nehody a jej príčina sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre trestné činy usmrtenia a ublíženia na zdraví,“ skonštatovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Mimoriadne tragická nehoda: Po zrážke dodávky a nákladného auta sú štyria mŕtvi!
Ďalšia veľká tragédia na ceste. Pri strete dodávky a nákladného auta boli okre štyroch mŕtvych a ďalší dvaja ľudia zranení. Informáciu priniesol Blesk. Čítať ďalej
30 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.