Ďalší škandál Kollárovej missky: Fabušová skončila za mrežami!
22 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Miroslava Fabušová, známa ako misska Borisa Kollára, ktorá s ním havarovala vo vládnej limuzíne, sa momentálne nachádza v cele predbežného zadržania, informuje Nový Čas.


Najskôr autonehoda s predsedom parlamentu, potom polonahá premaľovala dopravnú značku, následne sa stala obeťou fyzického napadnutia a teraz sa nachádza v CPZ. Fabušovú zastavili policajti, ktorí jej po dychovej skúške namerali viac ako 1,3 promile.

"Vo Vami uvedenom prípade bola včera krátko pred 16.25h zastavená hliadkou PZ vodička vozidla zn. Mercedes na Hlavnej ulici v obci Rovinka. Vodička bola podrobená vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorou jej bola nameraná hodnota 0,64 mg/l alkoholu v dychu – čo predstavuje 1,33 promile," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff pre Nový Čas.


"Policajti ženu obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. po vykonaní potrebných úkonov bola žena umiestnená v cele policajného zaistenia. 38-ročná Miroslava F. čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ktoré jej vzniesol poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Senci. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní," dodal Szeiff.

Misska Borisa Kollára: Fabušová pobehovala polonahá po ulici a premaľovala dopravnú značku
Stále sa dostáva z októbrovej nehody, to jej ale nebráni v tom, aby sa postarala o poriadny rozruch. Modelka Miroslava Fabušová, ktorá sa preslávila ako Kollárova kamarátka z limuzíny, teraz takmer nahá pobehovala pred svojim domom a podľa susedov... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Timotej Dudka