V 52 rokoch vyštudovať vysokú školu? Pre abstinujúceho Braňa Mojseja nie je nič vylúčené!
21 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Kontroverzný hudobník Braňo Mojsej abstinuje už viac ako dva roky. Otvoril si Mojsej Clinic, ktorá pomáha alkoholikom zbaviť sa ich závislosti. Dôkazom toho, že sa z neho skutočne stáva lepší človek, je aj úvaha o štúdiu na vysokej škole, informuje Pluska.


Zvažuje štúdium adiktológie na Karlovej univerzite v Prahe. Adiktológia je odbor, ktorý sa zaoberá prevenciou, liečbou a výskumom rizikových foriem správania, ktoré môžu viesť k závislosti.

"Zatiaľ ostávam ako laický terapeut, možno časom sa na to predsa len dám. Teóriu si momentálne vždy dopĺňam literatúrou, ale základom sú moje vlastné skúsenosti. O toto majú klienti najväčší záujem. Ako som sa zo závislosti dostal ja sám. Som pre nich navigáciou na ceste, ktorú som si prešiel," povedal Mojsej.

Braňo Mojsej abstinuje už viac ako dva roky. S čím má teraz plné ruky práce a čo plánuje do budúcnosti?
Abstinujúci alkoholik Braňo Mojsej je "čistý" už viac ako dva roky. Z alkoholizmu sa snaží vyliečiť aj iných, a tak založil kliniku Mojsej Clinic. Dokonca plánoval vo svojich 52 rokoch vyštudovať vysokú školu, ale vzhľadom na súčasnú pandemickú... Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Timotej Dudka