Policajti neverili vlastným očiam: nafetovaná vodička cúvala s vozom na diaľnici
19 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Senecká polícia na odpočívadle v smere do Bratislavy zaistila vodičku, ktorá bola pod vplyvom omamných látok. Spolucestujúcemu, ktorý bol s vodičkou v aute, zhabala striekačku s kryštalickou látkou, informuje Nový Čas.


Vozidlo bez evidenčných čísiel, pravého spätného zrkadla a schválenej úpravy výfuku zastavilo na výjazde a následne začalo cúvať po diaľnici smerom k začiatku príjazdovej cesty. "Vodička nedokázala predložiť doklady od vozidla. Spolujazdcom bol muž, ktorý sa správal roztržito, pričom stále manipuloval s predmetom, ktorý schovával vo vrecku svojej bundy. Policajtom na výzvu odovzdal inzulínovú striekačku. S priznaním nakoniec prišla aj vodička. Uviedla, že užila pervitín," uviedla polícia.

Po tom, ako polícia eskortovala dvojicu na oddelenie, sa ukázalo, že žena bola pod vplyvom omamných látok. Muž na oddelení odovzdal polícii aj vrecko s kryštalickou látkou.

Polícia avizuje od stredy intenzívnejšie kontroly zákazu vychádzania
Polícia avizuje od stredy (27. 1.) intenzívnejšie kontroly zákazu vychádzania. Ako pripomína na sociálnej sieti, začnú platiť nové pravidlá. Na uplatnenie výnimiek sa budú uznávať negatívne výsledky PCR testov alebo antigénových testov, ale aj... Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | tasr