Blaha: Ľudia neumierajú kvôli Covidu, ľudia umierajú kvôli Matovičovi!
18 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Rúška sú povinné prakticky v celej Európe a za ich nenosenie sú aj u nás pokuty. Poslanec Ľuboš Blaha preto ostro skritizoval premiéra Igora Matoviča za to, že na tlačovke premiérov V4 bol bez rúška.


Kritika na Igora Matoviča od poslanca Národnej rady za Smer-SD Ľuboša Blahu v jeho statuse na sociálnej sieti však nie je len za rúško, ale pre liek Ivermectin, ktorý naša vláda dlho na liečenie koronavírusu odmietala. A podľa Blahu to má základ v konkrétnej osobe, ktorá proti nemu zo zištných dôvodov lobovala.
Ide o biznis, lebo v skutočnosti sú Matovičovi životy Slovákov ukradnuté

To, že bol Matovič na tlačovke v Poľsku bez rúška vraj Blahovi až tak veľmi neprekáža, ale „keď sám rúško ostentatívne nenosí, tak nech nešikanuje celé Slovensko...“ A vzápätí sa Blaha púšťa do protiútoku. „Ak si dáte rúško dole vy, tak dostanete takú pokutu, až sčerniete. To, že sme si s Robertom Ficom dali na chvíľu rúško dole počas spievania hymny 17.novembra vonku na čerstvom vzduchu, je už tri mesiace témou v každej televíznej debate - lebo niet väčšieho škandálu. Ale Matovič si v uzavretej miestnosti veselo reční bez rúška a nikto nič. Papalášizmus non plus ultra,“ konštatuje poslanec za Smer-SD a nabáda premiéra aby teda povedal, že rúško je vlastne nanič. „Celému Slovensku vysielate signál, že rúško mať v miestnosti netreba,“ píše ďalej Blaha a dodáva: „Čo si o tom ľudia majú myslieť. Vy sa jeden deň pretŕčate bez rúška a druhý deň budete nadávať bežným Slovákom, že to oni môžu za krízu, lebo oni sú nezodpovední. Čo tak sa pozrieť do zrkadla! Vy ste ten, čo tu z rúška urobil náboženstvo. Tak si nerobte zo Slovákov srandu.“



Podľa Ľuboša Blahu sú v skutočnosti Matovičovi životy Slovákov ukradnuté, alebo aj analytik Mesík sa vyjadril, že vláda pácha s Ivermectinom sabotáž!  „Tisícky ľudí mohol tento liek zachrániť, no na Slovensku sa k nemu kvôli vláde nedostanete. V Egypte v lekárni ho kúpite za 80 centov, tu si ho Slováci musia chodiť pokútne kupovať za 65 eur do Rakúska a báť sa, aby ich nechytili ako nejakých zločincov, konštatuje Blaha a dodáva, že zase v tom má prsty Matovič a jeho poradca Jarčuška, ktorý mal, podľa Mesíka, pretláčať od apríla 2020 neúčinný liek Remdesivir. „Lebo je vraj spoločne so svojimi blízkymi, citujem, „na výplatnej listine firmy Gilead, ktorá Remdesivir vyrába a predáva. A sme doma,“ ukázal Blaha na konkrétnu osobu zodpovednú za nákup lieku Remdesivir miesto Ivermectinu.

Matovič zničil životy viac ľuďom než Covid, konštatuje Ľuboš Blaha
16 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik

Čo na tom, že u nás ľudia umierajú, čo na tom, že prichádzajú o všetko

Matovič podľa Blahu zarába na špajchliach, a tak sa Slováci musia chodiť hromadne nakazovať sa na celoplošné špajchlovačky a umierajú kvôli jeho ziskom. „Iní zarábajú na neúčinnom lieku, tak sa sabotuje dovoz Ivermectinu. Ľudia umierajú a chlapci na vláde si pakujú vačky. A potom sa na nás Matovič chechce z Poľska - bez rúška, bez výčitiek svedomia, bez hanby,“ píše smerácky poslanec.

„Čo na tom, že šikanuje celé Slovensko, čo na tom, že ľudia umierajú, čo na tom, že prichádzajú o všetko. Hlavné je, že jemu sa rinú chechtáky na Pavlínkin účet. Už si to konečne povedzme na rovinu: ľudia neumierajú kvôli Covidu. Ľudia umierajú kvôli Matovičovi. A čím dlhšie tam bude, tým viac ich bude umierať,“ končí svoj tradične kriticky ostrý status Ľuboš Blaha.

Blaha vymenoval 10 zločinov Matovičovej vlády. Najťažší z nich je genocída vlastného národa
10 | 02 | 2021 | editor01hd