Vláda je vinná za tisíce zbytočných úmrtí, experimentovania a týrania národa, tvrdí Miloslav Horka
17 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Premiéra Igora Matoviča obviňuje z tisícok mŕtvych aj nitriansky krajský predseda SNS Miloslav Horka, ktorý ho vo svojom statuse zároveň žiada, aby spolu so svojou vládou odstúpili z funkcií.


Slovensko má už viac ako šesť tisíc obetí koronavírusu, čo nenecháva chladnými najmä opozične naladených ľudí. Jedným z nich je aj Miloslav Horka, nitriansky krajský predseda mimoparlamentnej SNS Miloslav Horka, ktorý vo svojom statuse nielen obviňuje vládu z viacerých vecí, ale zároveň ju vyzýva na odstúpenie.
Vláda musí podať demisiu z dôvodu neschopnosti a páchania ekonomických škôd

„Po dnešnej tlačovke ministra zdravotníctva Krajčiho, kde verejne priznal predpoklad úmrtnosti pri nezavedení opatrení pred Vianocami, o čom informoval členov vlády O B V I Ň U J E M: Vládu SR (jej členov) zo zodpovednosti za tisíce zbytočných úmrtí občanov Slovenska a konkrétne:

- neprijatím opatrení navrhovaných na zastavenie šírenia vírusu

- z povýšenia vlastného ega a vlastného prospechu nad ľudský život

- z experimentovania ohľadne plošného testovania na národe a tým aj šíreniu nebezpečnej nákazy

- z neschopnosti viesť, riadiť a organizovať štát,“ začína svoj status Miloslav Horka.



Vzápätí žiada prokurátorov a vyšetrovateľov, aby si plnili svoju povinnosť a na základe spomínanej tlačovej konferencie ministra zdravotníctva, ale aj minulých tlačových konferencií predsedu vlády a ministra hospodárstva, si plnili svoje povinnosti na základe platných zákonov. „V Y Z Ý V A M vládu SR na okamžitú DEMISIU z dôvodu neschopnosti, rozdeľovania spoločnosti, páchania ekonomických škôd, týrania občanov SR a hlavne z dôvodu záchrany ľudských životov,“ končí svoj status krajský predseda národniarov.

Nesmieme strácať čas, lebo táto vláda nie je pripravená na riadenie štátu, burcuje Andrej Danko
Na účasť na referende o predčasných voľbách opäť burcuje aj predseda SNS Andrej Danko. Vo videu na sociálnej sieti vyzýva občanov k účasti. Čítať ďalej
05 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik