Harabin: "Kotleba je agentom Sorosa a CIA. Máme na to dôkazy - Čaputovú"
17 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

V nedávnom rozhovore pre portál Startitup Štefan Harabin vyhlásil, že predseda ĽSNS Marián Kotleba je agent nasadený tajnými službami CIA a finančníka Goergea Sorosa.


Štefan Harabin zaujal už v prvých sekundách rozhovoru, keď ho moderátor predstavil ako bývalého sudcu. Harabin ho opravil s tým, že on nie je bývalý sudca, ale "sudca Najvyššieho súdu SR s prerušeným výkonom funkcie."

Následne vyniesol šokujúce vyhlásenie hneď po prvej otázke, ktorá znela: Ako komentuje súčasné dianie v strane ĽSNS, ktoré mnohí označujú za začiatok jej rozpadu? Bývalý minister spravodlivosti reagoval prekvapivou odpoveďou: "Pozrite, ja som už dva roky dozadu jasne povedal, že pán Kotleba je agentom Sorosovým a CIA. On bol nasadený tajnými službami, ktoré pracujú v časových horizontoch minimálne 20-30 rokov dopredu s tým, aby rozbil národno-vlasteneckú stenu."



Medzi tým mu moderátor skočil do reči s tým, že Harabin na tieto tvrdenia nemá dôkazy. Ten mu odpovedal jasne: "Máme dôkazy, veď zvolil Čaputovú, ktorá sa jasne etablovala ako Sorosov kandidát. Ona sa k tomu aj priznala. Tým, že (Kotleba) zotrval v kandidatúre a prihlásil sa, tak je jasné, že zvolil Čaputovú. Tak už konkrétnejší dôkaz, aj keby som chcel vyrábať dôkazy, tak nie som schopný," uviedol Štefan Harabin.

Harabin: Lipšic nemá justičnú ani prokurátorskú skúšku, ako môže byť špeciálny prokurátor?
Štefan Harabin dopredu upozorňoval, že zvolením Daniela Lipšica za špeciálneho prokurátora poslanci porušia zákon. Teraz im to vo videu na sociálnej sieti pripomína znova. Čítať ďalej
07 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik