Belicová o váhaní s nákupom ruskej vakcíny: Trápne „tanečky“ rusofóbnych, probruselských fanatikov
17 | 02 | 2021 I Aneta Leitmanová

Zuzana Belicová zas raz napísala na sociálnej sieti príspevok, po prečítaní ktorého človek ťažko verí, že je sestrou premiéra Matoviča. „...dokedy budeme hrať trápne geopolitické hry a skákať na lep zaslepeným probruselským fanatickým kvázi politikom a političkám s krvavými očami voči Rusku a Putinovi? Kým tu nebudeme mať 60 tisíc mŕtvych?“ pýta sa.


Remišová odmieta ruskú vakcínu. "Je to geopolitická zbraň Moskvy", tvrdí
Pandemická komisia sa na utorkovom rokovaní zaoberala otázkou dodávok ruskej vakcíny Sputnik a odporučila vláde jej nákup. Potvrdil to premiér Igor Matovič (OĽANO) na sociálnej sieti s tým, že by mala vláda začať s rokovaním s ruskou stranou o... Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR


„To sa vážne politici idú pýtať ľudí, či majú pre Slovákov nakontrahovať ruskú vakcínu SPUTNIK, keď EÚ absolútne zlyháva v dostatočnom zabezpečení vakcínami?“ pýta sa Zuzana Belicová. „To dokedy budeme hrať úplne trápne geopolitické hry a skákať na lep zaslepeným probruselským fanatickým kvázi politikom a političkám s krvavými očami voči Rusku a Putinovi? Kým tu nebudeme mať 60 tisíc mŕtvych? To nám 6 tisíc mŕtvych ešte nestačí?“ hnevá sa Zuzana.

Pod príspevkom dopísala neskôr doplňujúci komentár: „Tento status nie je o vakcinácii, ale o trápnej rusofóbii a trápnych výhovorkách rusofóbnych kvázi političiek a politikov, čo robia zbytočné marketingové tanečky, aby sa zapáčili v Bruseli v čase, keď sme najhorší vo svete vzhľadom na úmrtia na Covid! Robenie politiky je pre ne prednejšie než prevencia a ochrana ľudí,“ poukazuje na charaktery sestra premiéra Matoviča.