Sloboda v očkovaní: Vyrábame obdobu Ivermectinu. Vláda však sníva len o testovaní a vakcínach
16 | 02 | 2021 I Petra Demková

Iniciatíva Sloboda v očkovaní v statuse na Facebooku informuje, že na Slovensku sa vyrába liek pre zvieratá podobný Ivermectinu. Prípravok z domácej výroby by mohol pomôcť pri liečení Covid-19, píše sa v komentári.


„Ivermectin sa vyrába i na Slovensku, v Nitre. Lenže našu protislovenskú vládu to nezaujíma. Miesto toho, aby využila núdzový stav a podporila slovenských výrobcov a zabezpečila výrobu a distribúciu tohto lieku do všetkých domácností na Slovensku, sníva len o testovaní a o výrobe vakcín,“ kritizuje autor vládu. Súčasťou príspevku je aj linka na konkrétny liek. Pôvodne je určený pre zvieratá.

Minister Krajčí beseduje s Duchom Svätým a tak aj vyzerá jeho ministerský výkon
15 | 02 | 2021 | Aneta Leitmanová


„Mojim priateľom, ktorí boli chorí na Covid, po použití Ivermectinu sa stav rapídne zlepšil a dnes sú opäť v práci. Volal som priamo do nitrianskej firmy a bolo mi povedané, že tento liek, ktorý je určený pre zvieratá, využili pre osobnú potrebu i samotní zamestnanci,“ píše autor.

„Veď keď môžeme predávať cigarety s informáciou, že fajčenie spôsobuje rakovinu, prečo by sme nemohli predávať ľuďom tento liek pre zvieratá kvôli jeho účinnej látke, navyše keď je množstvo lekárskych vyjadrení o jeho účinnosti s Covidom.

Autor príspevku je presvedčený, že túto amatérsku vládu treba čo najskôr zastaviť. „Intenzívne zbieram podpisy za vypísanie referenda o predčasných voľbách,“ informuje na záver.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/02/15/taraba-ivermektin-zdrazuje-pretoze-staty-sa-nim-masivne-zasobuju-okrem-slovenska/