Belousovová: Keby sprostosť kvitla, Remišová by bola ako zakvitnutá čerešňa
16 | 02 | 2021 I Petra Demková

Bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová šťavnatým statusom na sociálnej sieti načala vicepremiérku Veroniku Remišovú pre jej kritické výroky na adresu ruskej vakcíny Sputnik V.


„Keby sprostosť kvitla, podpredsedníčka vlády by bola ako zakvitnutá čerešňa. Remišová čušala, keď nám tu vďaka atómovej zbrani na Covid z dielne jej parťáka Matoviča zomreli tisícky ľudí. Teraz sa zobudila a straší geopolitickou zbraňou Moskvy, ktorá ľudské životy zachraňuje,“ napísala Belousovová.

Belousovová: Pani prezidentka, zastavte zlovôľu tejto bandy idiotov!
Bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová v statuse na sociálnej sieti obvinila prezidentku Zuzanu Čaputovú, že sa nečinne prizerá rozvratu štátu a nekompetentnému vládnutiu "idiotov" v kabinete premiéra Igora Matoviča. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Kde sú tie EÚ schválené vakcíny?! Kde sú stovky miliónov, ktoré darovala EK ich výrobcom na podporu vývoja?! Čo sme za to dostali?!“pýta sa ďalej bývalá poslankyňa.

„To sa máme podľa tupej Remišovej postaviť do radu a čakať na spasenie od výrobcov tých podľa nej jediných správnych vakcín preverených Európskou liekovou agentúrou, ktorá pri svojom pracovnom tempe príde 30 minút po dvanástej?! Koľko tisíc ľudí ešte musí na Slovensku umrieť v mene hlúpych ideológií západu?!“ kladie ďalšie otázky Belousovová.

„Remišová a jej podobní vo svojej vazalskej poslušnosti západu zabudli na to, že sú zamestnancami tohto štátu a ich prvoradá povinnosť je chrániť životy a zdravie občanov SR, a nie záujmy západných farmafiriem,“ uzatvára.

Sloboda v očkovaní: Vyrábame obdobu Ivermectinu. Vláda však sníva len o testovaní a vakcínach
Iniciatíva Sloboda v očkovaní v statuse na Facebooku informuje, že na Slovensku sa vyrába liek pre zvieratá podobný Ivermectinu. Prípravok z domácej výroby by mohol pomôcť pri liečení Covid-19, píše sa v komentári. Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Petra Demková