Adela Banášová: Prekvapivé slová o Valentíne! Prečo si doma nedávajú darčeky?
16 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Kým pre väčšinu zamilovaných je sviatok svätého Valentína symbolom darčekov a prejavov lásky, moderátorka Adela Banášová, teraz Vinczeová, to má úplne naopak, píše Stars24.


"Darčeky si moc nedávame, pretože sa skôr snažíme vecí zbavovať," prekvapila pre Nový čas. "Ale dobrého jedla sa ľahko zbavíte zjedením a dobrého vína sa zbavíte vypitím. Takže také darčeky si možno dáme," dodala.

Ona sama má valentínske oslavy spojené predovšetkým so žiadosťou o ruku, čo potvrdzuje aj jej manžel Viktor. "Nám sa Valentín spojil asi najviac s tým, že som v tento deň Adelku požiadal o ruku. Ide samozrejme o veľmi originálny dátum a ešte originálnejší spôsob," prezradil.

Aj on dodal, že darčekom moc neholdujú. "Celkovo nie sme veľkými fanúšikmi darčekov. Všetko podstatné máme. Násilím si dávať darčeky pre nás znamená, že sa nám doma hromadia predmety," vysvetlil.

Toto už prehnal! Viktor Vincze zverejnil intímne fotografie Adely (FOTO)
Viktor Vincze (30) má na Instagrame mnoho tzv. followerov. Tým sa často zveruje aj s fotkami zo súkromia s moderátorkou Adelou Vinczeovou (40). Z nej si verejne spravil srandu už mnohokrát a teraz sa činil opäť, keď na Instagrame zverejnil manželku... Čítať ďalej
14 | 02 | 2021 | Timotej Dutka