Toto už prehnal! Viktor Vincze zverejnil intímne fotografie Adely (FOTO)
14 | 02 | 2021 I Timotej Dutka

Viktor Vincze (30) má na Instagrame mnoho tzv. followerov. Tým sa často zveruje aj s fotkami zo súkromia s moderátorkou Adelou Vinczeovou (40). Z nej si verejne spravil srandu už mnohokrát a teraz sa činil opäť, keď na Instagrame zverejnil manželku s detailným záberom výteru nosa či v čiernych pančuškách.


Na sociálnych sieťach je aktívny až až. Teraz však moderátor Viktor Vincze zašiel ešte ďalej. Manželku Adelu ukázal verejnosti na nelichotivých záberoch, napriek tomu, že s tým súhlasila. Ide o fotografie, na ktorých má strapaté vlasy, je odlíčená a po novom zverejnil aj detailný záber výteru nosa pri testovaní na koronavírus. Nedávno dokonca zverejnil fotografiu Adely, ako nohami tľapká Viktorovi po ústach.

Teraz Viktor pridal do svojho instagramového príbehu fotku svojej polovičky, na ktorej je v čiernych pančuškách s bezpečnostnými pruhmi. "A toto?" Pýta sa pri fotografii, čím nadväzuje na predošlú instagramovú "storku", na ktorej sa pýta, či je v poriadku, že mu manželka posiela selfíčka z práce.

Instagram (vviktorvincze)


Instagram (vviktorvincze)


Nuž, zmysel pre humor sa moderátorskej dvojici naozaj nedá uprieť...

Adela schytala kritiku kvôli Dare Rolins: V čom sa zmenil vzhľad známej moderátorky?
Toto nemala robiť! Na moderátorku Adelu Vinczeovú sa spustila vlna kritiky po tom, ako s ňou Dara Rolins pridala fotografiu na Instagram, píše Pluska. Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Timotej Dudka