Boris Kollár aj Danko majú honosné vily, no národniar ju za štyri roky ešte nedokončil
14 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Andrej Danko vo svojej vile, ktorú kúpil za pol milióna, stále nebýva. Predseda národniarov si doprial rozostavanú nehnuteľnosť pred štyrmi rokmi, no doteraz ju nedokončil.


Šéf národniarov si kúpil honosnú vilu za pol milióna ešte pred viac ako štyrmi rokmi, keď si ju podľa Plus 7 dní daroval ako vianočný darček. Obrovské sídlo ale musel dokončiť, no doteraz sa doň nenasťahoval, uvádza portál 1.pluska.sk.
Kedy sa chce predseda SNS nasťahovať do svojej polmiliónovej „krásky“?

Nedokončená obrovská vila, ktorú Danko kúpil „len“ za 499 tisíc eur, stojí v bratislavskej Dúbravke. Trojpodlažná budova už z ulice vyzerá naozaj majestátne. Jej úžitková plocha predstavuje 429 metrov2 a terasa zaberá ďalších 141 metrov2. Veľkolepým rozmerom, prirodzene, zodpovedá aj interiér, pretože do domu architekt navrhol radšej aj výťah. Šéf národniarov si po dokončení na najvyššom bude môcť užívať tri spálne so šatníkmi a dve kúpeľne, na nižších podlažiach je fitness aj vinná pivnica. Do garáže sa zmestia až tri autá a v obrovskej záhrade by mal dominovať bazén s protiprúdom.

Pri rekonštrukcii nechal Andrej Danko z terás odstrániť drevený obklad, inak zamuroval a presklil, čo mohol. Na plote stále visí veľký nápis „Pozor! Stavba povolená. Nepovolaným vstup zakázaný.“

Kedy sa Andrej Danko chce do nového sťahovať, nie je jasné, podľa portálu 1.pluska.sk sa v čase, keď nepracuje zdržiava v úplne inej nehnuteľnosti na Záhorí. Súčasný predseda parlamentu Boris Kollár už niekoľko rokov žije v modernej vile pri bratislavskom Slavíne. Krátko po voľbách sa ju však rozhodol skultivovať.

Hrobár SNS posiela Pellegrinimu odkazy v mafiánskom štýle, reaguje Belousovová na Dankove video
01 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.