Eva Černá: porušujete práva občanov ktorí vás platia, znásilnili ste ich duše, aj ich mysle...
13 | 02 | 2021 I Petra Demková

Bývalá moderátorka Eva Černá sa pýta vlády, aký je to pocit, znásilňovať svoj národ proti jeho vôli. „Aký je to pocit? Zobudiť sa každé ráno a niekde v podvedomí vylieza otázka... nie sú to už zločiny proti ľudskosti?“ pýta sa. Černá je presvedčená, že vláda nám tajila lieky na ochorenie. „Tie lieky tu mohli byt dávno, vtedy keď ste sa starali tak dôsledne o mazanie príspevkov,“ napísala.  


Bývalá banková ombudsmanka sa v úvode svojho príspevku na Facebooku pýta, prečo si Slováci všetko nechajú. „Keď dostávam otázku, prečo si to všetko nechajú naši ľudia robiť... všetku tu manipuláciu, vydieranie, nútenie, vzdávanie sa vlastných práv, oberanie o slobodu, ktorú dostali priamo od Stvoriteľa, odpovedám, lebo by si nikdy nevedeli predstaviť, že by ich niekto takto klamal.“

Eva Černá má jasný názor na liečbu koronavírusu. „Lieky na vírus tu boli od úplného začiatku, avšak všetky príspevky lekárov zo zahraničia, ktorí o nich hovorili, boli mazané. Veď to viete všetci. Nechceli aby sme sa k nim dostali a to takmer na celom svete. Porušovali ste a porušujete práva občanov ktorí vás platia. Znásilnili ste ich duše, aj ich mysle, pretože ich nútite konať proti svojej vôli. Ako sa s tým pocitom žije?“ pýta sa. „Tie lieky tu mohli byt dávno, vtedy keď ste sa starali tak dôsledne o mazanie príspevkov,“ odpovedá si.

"Pán premiér, choďte preč, aj s celým svojím ansámblom. Je čas, aby ženy a matky povstali", vyzýva Eva Černá
Banková ombudsmanka a bývalá moderátorka vytkla na scvojom Facebooku premiérovi Matovičovi všetky jeho nedávne prešľapy. Dotkla sa víkendových protestov aj celoplošného testovania. „Odíďte... Vystačíme si so skromnou úradníckou vládou. Odíďte skôr,... Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Petra Demková


„Povedzte, keď ste to takto vedeli ako my, aký je to pocit? Zobudiť sa každé ráno a niekde v podvedomí vylieza otázka... nie sú to už zločiny proti ľudskosti?“ pýta sa bývalá moderátorka vlády. „...počúvam, ako si ľudia sťažujú, čo im to robíte, čím viac ste začali testovať, tým viac vám ľudia chorejú, však? No a o čom to vypovedá? Prestaňte testovať a zmeňte tému. Stačilo,“ odkazuje dôrazne.

Černá pokračuje príbehom, ktorý sa jej stal. Vraj jej volala istá pani, že v práci ju nútia do očkovania, inak je možné, že tú prácu stratí. „A toto už robia ti iniciatívni. Čo tak sa postaviť za seba a svojich zamestnancov?“ vyzýva bývalá ombudsmanka zamestnávateľov. „Pamätáte, milí moji Slováci, keď vám vraveli, dáte sa prvýkrát testovať, potom vás budú chcieť očkovať? Vidíte, všetky tie hoaxy sa stali pravdou,“ upozorňuje E. Černá a kladie otázky.

„Aký zmysel má očkovanie, keď sú konečne lieky? Aký zmysel ma očkovanie, keď vírus, ktorý tu bol, mal iné vlastnosti ako ten pred tým, keď začali vakcíny robiť? Dajte si tí, ktorí chcete toľko vakcín, koľko si myslíte, že vám pomôže. Je to vaše rozhodnutie a teda je slobodné. No rešpektujte slobodnú vôľu ostatných. I sám Stvoriteľ ju rešpektuje a žiadny politik nemá právo sa vyvyšovať nad Boha,“ odkazuje na záver bývalá moderátorka.

Publicista: Politika kontaminovaná osobnostnými poruchami je víťazom tejto doby
Pre mnohých kontroverzný publicista Michal Havran píše, že je prekvapený, ako je naša spoločnosť intoxikovaná straníckou politikou. Pre mnohých sa stala nielen zdrojom neuróz, patologického správania, ale dokonca obsahom života. Chýba mu svet, v... Čítať ďalej
13 | 02 | 2021 | Michal Filek