Drucker: Matovič sa opäť schoval v ťažkých časoch pre Slovensko. Takto sa premiér nespráva
13 | 02 | 2021 I Michal Filek

Slovensko zažíva najhorší týždeň v počte mŕtvych a premiér sa schoval. Niekoľko dní o ňom nie je počuť. Tomáš Drucker komentuje, že šialené experimenty dua Matovič - Krajčí fatálne zlyhali. "Kedy už pochopia, že musia odísť?" pýta sa exminister. 



"Správy o viac ako sto mŕtvych obetiach (vo štvrtok 104) covid-19 denne už nie sú výnimočné, ale pravidelné.



Kde je premiér? V najťažšej chvíli pre krajinu opäť mlčí a už niekoľko dní sa schováva. Možno chcel niekoho vytrestať, že mu opäť nevyšiel jeho “skríning”, ale nie je to nič iné, iba detinskosť a zbabelosť. Takto sa proste premiér nespráva," napísal Tomáš Drucker.


Ďalej sa pýta, koľko ľudí ešte bude musieť zomrieť, kým katastrofálne neschopné duo Matovič - Krajčí pochopí, že musia odísť a nechať velenie niekomu aspoň polopríčetnému?


"Zlyhali vo všetkom. Celoplošná spartakiáda v neefektívnom plošnom testovaní, na ktorú Matovič stavil všetku autoritu štátu, fatálne zlyhala – presne tak ako sme viacerí vrátane Dobrej voľby opakovane varovali.


Šialených experimentov na celej populácii už naozaj stačilo. Slovensko sa z krajiny, ktorej sa pred rokom prvá vlna zázračne prakticky vyhla, zaradilo medzi štáty s najvyšším počtom úmrtí na obyvateľa na celom svete. Ak toto nie je dôvod na okamžitý odchod, potom už neviem čo. SLOVENSKO MÁ NA VIAC," zakončil svoj status Tomáš Drucker.





Drucker: Držať Matoviča vo funkcii znamená vedome škodiť Slovensku
Bývalý minister zdravotníctva Tomáš Drucker opäť ostro skritizoval Matoviča, pričom v najnovšom príspevku na sociálnej sieti uviedol, že premiér nemá nad sebou kontrolu a nemá právo pokračovať vo funkcii. Čítať ďalej
10 | 02 | 2021 | Marek Molnár