"Vážený pán miništrant zdravotníctva, zlyhali ste!" - odkazuje Pavol Slota Marekovi Krajčimu
12 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

"Sme svedkami najväčších klamstiev politikov smerom k verejnosti. Pán minister už väčšiu somarinu ste si nevedeli vymyslieť?" Pýta sa verejne ministra zdravotníctva Pavol Slota.


"Nepoznáte formu práce, ktorá sa vola 'HOME OFFICE'?" Dáva Slota ďalšiu otázku ministrovi zdravotníctva v statuse na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Pavol Slota)


"Špeciálne právnici môžu aj s coronou v 'bezpečí' a pohodli domova robiť mimo úrad. Na posúdenie právnych dokumentov nemusia sedieť na MZ." Pripomína Krajčimu Slota.

"Medzičasom sa dozvedáme, že máme najväčšiu smrtnosť na celom svete. Sme horší ako Moldavsko, či krajiny Tretieho sveta! Tak si už prestaňte vymýšľať nezmysly a začnite pracovať pre ľudí! Testovanie ste si vymysleli Vy a Vaša vláda a sami ani nedokážete vytvoriť podmienky na realizáciu Vašich výmyslov. Nie sme veľmoc v testovaní, ako ste možno plánovali, ale zo Slovenska ste spravili veľmoc v blbotvornosti!" Pomerne drsne uvádza na adresu vládnej koalície a šopeciálne ministra zdravotníctva a členov vlády v statuse na sociálnej sieti Pavol Slota.

Tento marazmus zavinili rovnako Matovič ako aj Sulík (Pavol Slota)
Aj napriek tomu, že Igor Matovič dlhodobo nezvláda riadenie krajiny, tak za súčasný stav na Slovensku nesú rovnaký podiel viny spoločne so Sulíkom. Ten, aj napriek rapídne zhoršujúcej sa situácii, radšej s premiérom hral hru na mačku a... Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Pavol Slota


Viac vysvetľuje nasledujúca informácia portálu domov.sme.sk. "Aj keď Slovensko pasoval jeho minister zdravotníctva za OĽaNO Marek Krajčí za "veľmoc v antigénovom testovaní", desiatky tisíc ľudí nechal bez možnosti testovať sa. Od pondelka je to pritom povinné na cestu do práce aj do školy."

"Na ministerstve sa koronavírusom nakazilo niekoľko úradníkov z právneho oddelenia a zmluvy na nové odberné miesta nemal podľa Krajčího kto skontrolovať. Jeho zdôvodnenie spochybňujú bývalí ministri zdravotníctva, ale aj samotné ministerstvo." Tvrdí citovaný zdroj domov.sme.sk.

Slovensko je ako JRD, píše Pavol Slota
Syn bývalého predsedu SNS Jána Slotu a neúspešný vyzývateľ Andreja Danka v súboji o post predsedu SNS z leta 2020, Pavol Slota na svojom Facebooku napísal, ako vníma súčasnú situáciu na Slovensku. Čítať ďalej
22 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič