Ostanú kamaráti aj po tomto? Miezga neľútostne zosmiešnil Jakaba pred Gáboríkom aj verejnosťou!
12 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Ďalším hosťom v relácii bývalých hokejových reprezentantov Gáboríka a Valábika, ktorá nesie názvom Boris a Brambor, sa stal obľúbený herec Marián Miezga. Ten však prezradil niečo, z čoho jeho kolega a bývalý spolužiak Robo Jakab nemusí mať zrovna radosť, píše Nový Čas.


Po Lukášovi Latinákovi, ktorý je taktiež jeden z obľúbenej hereckej, ale aj dlhodobo priateľskej štvorice Jakab, Latinák, Kemka a Miezga, sa stal ďalším hosťom Borisa a Brambora aj práve posledný menovaný.

Ten si urobil srandu z Roba Jakaba, keď povedal, že veci chápe pomalšie a že mu to "dobehne oveľa, oveľa neskôr". Miezga uviedol aj zaujímavú historku ako príklad: "Raz sme boli po takom festivale v Prahe, prvýkrát sme vyhrali ten festival, a všetci sme mali tie víťazné tričká, také žlté. Tak sme sedeli v jednom podniku a len Robo mal na sebe pulóver a pod ním mal to žlté tričko. A Lukáš mu hovorí, že: "Robo, daj si ten pulóver dole, nech všetci vidia, o čo ide." A Robo mu na to: "A o čo ide?""

Po vtipnej historke sa začali smiať aj moderátori Valábik a Gáborík. Dúfajme teda, že to Robo Jakab vzal taktiež s humorom.

Takýto kompliment naozaj nečakal! Valábik vystrúhal Gáboríkovi prekvapivú poklonu
05 | 02 | 2021 | Timotej Dudka