Blaha: Nerozumiem, prečo na Slovensku nechávajú našich rodičov zomierať a neskúšajú ich liečiť
11 | 02 | 2021 I sefredaktor





Poslanec Ľuboš Blaha upozorňuje, že Slovensko je jednou z posledných krajín, kde pacientov odmietajú liečiť liekmi, ako je ivermektín. "Nerozumiem, prečo pri vakcínach nevadí, že môžu mať vedľajšie účinky, ale lieky zakazujú, lebo si nie sú istí vedľajšími účinkami - čo je toto za logiku?!", kladie otázku v statuse na FB.


"Prečo je táto vláda taká neuveriteľne hlúpa a sadistická? Nerozumiem, prečo na Slovensku nechávajú našich rodičov zomierať a neskúšajú ich liečiť," zdôrazňuje opozičný poslanec.




Blaha upozorňuje, že vláda svojimi rozhodnutiami zavrela mladých ľudí do domáceho väzenia. "Narušili ich emocionálny vývoj, zobrali im šťastie, rozlet, slobodu. Len prežívajú. Izolovane, sami, bez ľudského kontaktu. Neviem si to predstaviť - berú im tú najkrajšiu časť života," konštatuje poslanec.







Poslanec za Smer-SD sa pozastavil nad zvolením neprokurátora Daniela Lipšica za špeciálneho prokurátora. Podľa neho Lipšicom pohŕda 90% slovenskej populácie: "Spolitizované monštrum, ktoré tam nasadili ako bič na opozíciu. 14. Takto dopadla demokracia po vyše 30 rokoch - to chce fakt niekto nadávať na komunistov? Veď nech sa pozrie, čo tu pácha Matovič. To chce naozaj niekto povedať, že sme dnes slobodnejší?," pýta sa Ľ.Blaha.