Slota odkázal "mentálnym atlétkam" Nicholsonovej a Remišovej: Takto sa to nerobí, do psej matere!
10 | 02 | 2021 I editor01hd
Syn bývalého predsedu SNS Pavol Slota v statuse na sociálnej sieti kritizoval konflikt europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej a vicepremiérky Veroniky Remišovej. Označil ich za mentálne a intelektuálne atlétky a odkázal im, že kým ony sa hádajú, na Slovensku sa rozmáha bieda.

Vláda nám ukazuje, ako sa to nerobí, do psej matere, vyhlásil Slota mladší. "Za rok nám predviedli, že všetko na čo táto partička položí ruku, sa premení na prach. Najnovšie tu máme súboj mentálnych (a najmä intelektuálnych) atlétiek Nicholsonová verzus Remišová. Keďže Lucia Nicholsonová dosť nekorektným spôsobom obvinila Veroniku Remišovú zo straty jednej miliardy v eurofondoch. Remišová s odvolaním na svoju kredibilitu sľubovala, že rozdelila všetko čo mohla," píše.

Podľa jeho slov kým papaláši sa doťahujú o jednu miliardu, tak mimo Bratislavy a regionálnych centier zastal čas. Krachujú malí podnikatelia, živnostníci nemajú prácu a na vidieku sa rozmáha bieda.

Nicholsonová: "Nie je miliarda, ako miliarda, Veronika"
Spor o eurofondy v koalícii pokračuje. Lucia Ďuriš Nicholsonová reagovala na slová ministerky Veroniky Remišovej o tom, že peniaze z eurofondov presunula tak, ako bolo potrebné. Práve za to, že tak neurobila, ju včera europoslankyňa Nicholsonová... Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Michal Filek


"A Slovákom len opäť raz padali sánky, že naša vláda kope suterén až do Austrálie a možno práve za tú miliardu, ktorá sa tak záhadne stratila, len to ešte nevedia, lebo premiér k tomu nemal ešte tlačovku," komentuje Slota.




Varuje, že ľudia sú unavení zo zlých správ o tom, čo každý týždeň pokazila vláda Igora Matoviča a za čo zase môže minister Richard Sulík. Obrovská frustrácia v spoločnosti bola zrejmá už v novembri počas protestov a "predstavte si čo bude nasledovať ďalej".



Nicholsonová sa ospravedlní. Ale až keď bude vyčerpaný posledný cent
09 | 02 | 2021 | Timotej Dudka/TASR


"Ale mentálne atlétky ako Lucia Nicholsonová sa miesto biedy venujú politikárčeniu a ich hlavnou agendou je dekriminalizácia marišky. Koho to zaujíma, keď ľudia za chvíľu nebudú mať čo jesť?!" zdôrazňuje Slota



Myslí si, že vo verejnosti sa kumuluje negatívna energia a nie je ďaleko čas, keď ľudia začnú protestovať, lebo uveria svojmu hnevu. "Negatívna emócia, ale nikdy nič konštruktívne nepriniesla. Preto táto vláda ešte dlho bude stáť ako memento-strašiak o tom, akú vládu na Slovensku viac nechceme," tvrdí Slota.

Šok v Nitre: V nemocnici leží pacient so zatiaľ nepotvrdeným typom covidovej infekcie
Taká obávaná a nebezpečná juhoafrická mutácia koronavírusu je zrejme už aj na Slovensku. V Nitre leží pacient, ktorý mal byť v Afrike. Čítať ďalej
09 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik