Dr.Bukovský: Dajte si vyšetriť protilátky v krvi, môžete sa zaobísť bez testovania
10 | 02 | 2021 I sefredaktor

Dr. Igor Bukovský radí dať si vyšetriť protilátky v krvi - v prípade dosiahnutia určitej hodnoty sú testy zbytočné, pretože organizmus je na určitý čas voči vírusu imúnny. "Ak máte podozrenie, že ste COVID-19 prekonali, dajte si vyšetriť protilátky IgG v krvi – ak budú zvýšené (nad 11 NTU), tak máte na TRI mesiace vystarané - žiadne testy nepotrebujete!" tvrdí v statuse na sociálnej sieti.


"Budeme bojovať za to, aby to bolo aspoň 8 mesiacov, pretože to je to, čo hovorí dnes svetová veda – imunita proti SARS-CoV-2 pretrvá najmenej 8 mesiacov!" zdôrazňuje Bukovský.






Okrem statusu zo sociálnej siete terajšieho predsedu vlády, píše doktor Bukovský, si zásluhou Denníka N  pripomeňme aj slová toho istého človeka, Igora Matoviča, z čias, keď bol radovým poslancom v SaS a kritizoval koalíciu SDKÚ, KDH, SaS a Most-Híd: „Nie je správne, aby sa chaos stal pracovnou metódou vlády a koalície. Nechceme sa už ďalej prizerať tomu, ako jeden deň niekto z vlády niečo vyhlási, druhý deň to niekto iný opraví a tretí deň to niekto celé poprie. ... Nechceme sa už ďalej prizerať tomu, že dôležitých zasadnutí koaličnej rady sa nezúčastňujú všetci najvyšší predstavitelia koaličných strán. Nechceme sa už ďalej prizerať tomu, ako si predstavitelia koaličných strán posielajú odkazy cez médiá.“