Šok na našej politickej scéne: Danko prvý raz úprimne ďakuje Igorovi Matovičovi! 
09 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič dlho nereagoval na výzvu Andreja Danka zadovážiť si očkovaciu látku proti COVID-19 aj z Ruska. Teraz i on usúdil, že by sme ju mali objednať.


Nemožné sa stalo skutočnosťou? Kto by očakával, že Andrej Danko za niečo dobré zaďakuje Igorovi Matovičovi? A stalo sa. Vo videu, ktoré umiestnil aj na sociálnu sieť, mu predseda SNS ďakuje za to, že chce pre Slovákov zabezpečiť ruskú očkovaciu látku Sputnik V.
Danko vyzýva premiéra, aby od Rusov využil všetko, aj vakcíny, aj lieky

„Vážený pán premiér Igor Matovič, asi prvýkrát v živote vám ďakujem, že ste nás vypočuli a kontaktovali príslušných ministrov Ruskej federácie,“ začína svoje video Andrej Danko a vyzýva premiéra, aby využil všetky kontakty, ktoré tam on nadviazal a urobil všetko pre to, aby tu Sputnik V bol. „Nech si Slováci vyberú, čím sa chcú očkovať. Najlepšiu západnú, alebo východnú látku,“ dodáva šéf národniarov a predsedovi vlády pripomína, aby pri svojich rokovaniach nezabudol na to, že sú tam aj lieky, ktoré môžu zachraňovať zdravie Slovákov.



„Využite všetko! A ja budem v plnej miere podporovať všetky vaše rokovania a tešiť sa z toho, ak Slováci nebudú terorizovaní len niektorými firmami, ak si budú môcť slobodne vybrať. Ide o to, že ak je niečo najlepšie v Amerike, nech to majú Slováci, ak je však niečo najlepšie v Rusku, nech to majú tiež,“ končí svoj vide s nečakane dobrosrdečným obsahom Andrej Danko.

Nesmieme strácať čas, lebo táto vláda nie je pripravená na riadenie štátu, burcuje Andrej Danko
Na účasť na referende o predčasných voľbách opäť burcuje aj predseda SNS Andrej Danko. Vo videu na sociálnej sieti vyzýva občanov k účasti. Čítať ďalej
05 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik