Belousovová: „V Rakúsku predpisujú Ivermectin a o čo ide našej vláde? O genocídu národa?“
08 | 02 | 2021 I Petra Demková

Anna Belousovová je už naozaj nahnevaná. V Rakúsku predpisujú obdobu Ivermenctinu a zachraňujú životy. Naša vláda stále otáľa a hľadá výhovorky, prečo liek, ktorý dokázateľne pomáha, nepredpisovať. „Deväť z desiatich na pľúcnej ventilácii u nás zomiera!!!“ upozorňuje na Facebooku Anna Belousovová nahnevane.


Kto musí ešte zomrieť aby ste sa zobudili? Nehanbíte sa? Pýta sa Matoviča doktorka Tašárová
Zatiaľ u nás neodporúčaná liečba koronavírusu za pomoci lieku Ivermectin stále vyvoláva vášne a diskusie aj medzi odborníkmi. Lekárka Michaela Tašárová sa pre schválenie a používanie tohto lieku dokonca rozhodla napísať premiérovi... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Chcem sa celkom vážne opýtať, o čo ide našej vláde? O genocídu národa?!“ pýta sa v úvode svojho príspevku bývalá poslankyňa a informuje, že jej istá opatrovateľka z Rakúska poslala fotografiu lieku, ktorým liečia v Rakúsku. „S tým liečia v Rakúsku... som opatrovateľka a toto dostala moja klientka, už na tretí deň bola viditeľne lepšia a pritom má 84 rokov,“ napísala pani našej političke.

„V Rakúsku predpisujú Ivermectin lekári dôchodcom a liečia sa doma!“ píše Belousovová. „U nás sa vláda a minister zdravotníctva rozhýbal až po tlaku verejnosti, ktorá sa o liečení Covid- u Ivermectinom dozvedela vďaka niekoľkým odvážlivcov, ktorí do toho stále búšili. Boli zverejnené informácie nielen zo sveta, ale zo aj Slovenska, z Košíc, kde zachránili týmto liekom 85% ľudí na umelom dýchaní,“ informuje politička.

Belousovová upozorňuje na alarmujúce čísla: „Prax na Slovensku je taká, že 90% z tých, čo sa dostanú na umelú ventiláciu, zomiera! Deväť z desiatich zomiera!!! Za "odmenu " bol riaditeľ tejto nemocnice odvolaný a na jeho miesto bol dosadený neodborník!“ upozorňuje na škandalózne rozhodnutia vlády politička ďalej.

Matovičovi a spol. nejde o ľudí, o životy a zdravie, ale iba o seba, tvrdí Belousovová
Situácia s koronavírusom na Slovensku je jedna z najhorších v Európe. Všimla si to aj bývalá šéfka SNS Anna Belousovová, ktorá za to statuse na Facebooku viní premiéra Igora Matoviča a jeho vládu. Čítať ďalej
07 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


Národniarka sa hnevá, že namiesto liečby Covidu sa u nás dokola testuje. „Napriek všetkým skúsenostiam zo sveta, napriek tlaku odbornej aj laickej verejnosti, Ivermectin nie je bežne v lekárňach tak ,aby ho mohli lekári predpisovať. Na Slovensku sa stále dokola testuje, t.j. šíri nákaza prikázanými mäsovými zhromaždeniami ľudí. Na Slovensku sa predlžuje non-stop núdzový stav. Na Slovensku vládne chaos,“ píše Belousovová.

Tá zakončuje svoj príspevok rázne a tvrdo: „Je jasné, že pre neschopnú vládu je toto najlepší spôsob vládnutia. Ľudia pozatváraní doma a sociálny systém "odľahčia" od dôchodcov, invalidov a ďalších "neproduktívnych ". No mne to už však začína nápadne pripomínať ideológiu spred mnohých desiatok rokov...“ naráža na dianie v Európe v prvej polovici 20. storočia Anna Belousovová.

Belousovová: Pre Matoviča a jeho deštrukčnú čatu sme len čísla, v lepšom prípade pokusné myši
05 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik