Andrea Verešová poslala dojemný odkaz manželovi: Volopich musí byť v siedmom nebi! (FOTO)
08 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Modelka Andrea Verešová (40) sa koncom minulého roka rozhodla vyraziť do Dubaja, kam odletela so svojím manželom Danielom Volopichom (56) a ich deťmi. Z krásnej predĺženej dovolenky posiela Andrea mnoho slnečných pozdravov, medzi ktorými sa objavilo aj dojemné vyznanie lásky jej manželovi, píše portál eXtra.


Andrea Verešová patrí aj v štyridsiatke na krku a dvoch deťoch medzi najžiadanejšie modelky, a to ako na Slovensku, tak aj v susednom Česku. A nie je sa čomu diviť, svoje telo udržiava neustále v perfektnej kondícii a je tak mnohým ľuďom inšpiráciou a motiváciou, že všetko ide, keď sa chce.

Svoje odzbrojujúce krivky vystavuje už niekoľko týždňov v Spojených arabských emirátoch, kde je počasie ako stvorené na plavky, a tak svojich fanúšikov pravidelne zásobuje zábermi v plavkách.

Mimo slnečné pozdravy však na svojich sociálnych sieťach našla priestor aj pre vyznanie lásky svojmu manželovi Danielovi Volopichovi, ktorého si vzala pred viac ako trinástimi rokmi a spoločne na svet priviedli ich dve deti Vanessu a Daniela.



Láska u nich aj po rokoch pretrváva a patria tak k jednému z najstabilnejších párov šoubiznisu. "Keď ti poviem, že ťa milujem, nehovorím to iba zo zvyku, ale pripomínam ti, že TY si môj život," odkázala dojemne a ku odkazu pripojila spoločnú snímku ako z reklamy na šťastie.

Po pornoškandále sa Verešová usídlila v Dubaji: Hľadajú tam s manželom nehnuteľnosť na kúpu?
07 | 02 | 2021 | Timotej Dudka