Adela schytala kritiku kvôli Dare Rolins: V čom sa zmenil vzhľad známej moderátorky?
08 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Toto nemala robiť! Na moderátorku Adelu Vinczeovú sa spustila vlna kritiky po tom, ako s ňou Dara Rolins pridala fotografiu na Instagram, píše Pluska.


Dara Rolins a Adela sa mali stretnúť pracovne. "Včera to bolo hlavne o ženách. Tak to býva spravidla vždy, keď v tom má prsty kozmetická fitma. Uvedomila som si, koľko skvelých žien som za tie roky vďaka tejto spolupráci stretla. Dáva dohromady obdivuhodné ženy, podporuje naše sny a túžby, učí nás zdvorilosti, lojálnosti. Umeniu pomáhať a fandiť jedna druhej. Lebo presne O tom by mal ženský svet byť. Človek by si povedal, že ide o samozrejmosť. Ale nie je to tak," napísala Dara pod fotografiu.

"Nerada priznávam, že ženy dokážu byť v tomto ohľade ďaleko viac jedovaté. A preto je na mieste o tom stále dokola rozprávať. Vzdelávať, smerovať naše malé žienky, deti bez rozdielu a otvárať oči tým, ktorí pre svoju veľkosť nevidia druhých a miesto láskavého prístupu majú potrebu ľudí ponižovať. Našťastie je všade okolo mňa stále viac tej správnej, inšpiratívnej energie. Jedna z nich, Adela, stojí vedľa mňa," pokračovala známa speváčka.



Ďalej nasledovali ostré komentáre sledujúcich, ktorí Adelu odsúdili za jej údajne zmenensý vzhľad. "Aký podivný uhol, Adelu som nespoznala najskôr."  "Adela, to čo má za zuby? Nové, či len photoshop?" "Adelu tie zuby veľmi zmenili."  "Adel vyzerá nejako inak, akoby to ani nebola ona! Vôbec som ju nespoznala." "Nejakú divnú tvár má Adela kvôli tým novým zubom," písali ľudia v komentároch.

Ako si Andy Hryc znepriatelil Milana Kňažka a šokoval celé Slovnesko
07 | 02 | 2021 | Timotej Dudka