Parišková odvysielala noviny prvýkrát bez parochne! Pozrite sa, ako jej to pristalo (FOTO)
07 | 02 | 2021 I Timotej Dudka
Moderátorka televízneho spravodajstva bojuje so zákernou rakovinou od mája minulého roka. Vo vysielaní novín TV JOJ sa zvykla objaviť aj medzi chemoterapiami, kvôli ktorým prišla o vlasy, čo nahradzovala parochňou v živom vysielaní. Ako však upozornila Pluska, aj to sa už zmenilo a Aneta Parišková (47) sa objavila v televízii so svojimi vlasmi prvýkrát po dlhej dobe.

Známa jojkárka informuje fanúšikov o svojom zdravotnom stave od chvíle, ako sa o svojej diagnóze dozvedela. „Mám Non-Hodgkinov lymfóm pri srdci a pľúcach a verím, že intenzívne chemo a imunoterapie nádor zničia. Ja to nevzdám, ja sa nikdy nevzdávam,” vyhlásila po šokujúcej informácii.

Po deviatich mesiacoch od tejto srdcervúcej správy si Parišková nechala pre divákov televíznych novín prekvapenie. "Pať mesiacov po chemoterapii je už možné vytvoriť mi na hlave nejaký účes. A tak dnes budem prvýkrát vysielať bez parochne. Moje “náhradné vlasy” rada darujem niektorej spolubojovníčke, ktorá ich teraz potrebuje," zverila sa statočná Parišková na Instagrame krátko pred vysielaním, čím potešila nejedného diváka.



"Nádherná a silná žena s krásnym srdcom." "Krátke vlasy vám veľmi pristanú." "Wau!" "vyzeráte fantasticky." "Ste neskutočná, veľmi vám to sekne," reagovali ľudia na sociálnej sieti.

S rakovinou bojujúca Paríšková: Zúfalý odkaz na sociálnych sieťach!
06 | 02 | 2021 | Timotej Dudka