Kto chce psa biť, palicu si nájde. A psom som ja, tvrdí Matovič
07 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik
"Kto chce psa biť, palicu si nájde ... a dnes je evidentne populárne, že psom som ja," komentuje drastický prepad svojej popularity premiér Igor Matovič v statuse na FB

„Keď vediem rokovanie vlády o opatreniach v súvislosti Covid-19, zle je. Keď nevediem opatrenia vlády v súvislosti s Covid-19, zle je. Máš čapicu, zle je. Nemáš čapicu, zle je... kto chce psa biť, palicu si nájde," konštatuje Matovič.

Počas kríz, myslí si predseda vlády,  zvyčajne povstanú proroci, ktorí ukážu prstom, aby ľuďom toho správneho psa našli. "Niekedy sú psami jednotlivci, inokedy celé národy... a ľudia v túžbe stelesniť príčinu svojho strádania, radi uveria,“ zdôrazňuje.



 

 

„Dnes som vďačným stelesnením utrpenia ľudí ja. Nie tí, ktorí ľudí voči opatreniam vytrvalo celý čas štvali. A už dupľom nie tí, ktorí sami neboli ochotní ani tie najzákladnejšie rešpektovať a dodržiavať," prízvukuje premiér.

"A tak z páchateľov sa obete stali a z tých, čo ich zdravie a životy chránili, páchateľov urobili. Doba absurdná, ktorá raz skončí. Verím,“ uzatvára I.Matovič.

Pellegrini: Matovič za desať mesiacov vo funkcii nepochopil, že je premiérom
06 | 02 | 2021 | editor01hd