Koaličná Sme rodina sa potichu rozpadáva, odchádzajú celé okresné organizácie
07 | 02 | 2021 I editor01hd
Šliapali sme za týchto papalášov v teréne a teraz dávajú funkcie v štátnej správe iným, napísali na facebookovom profile Sme rodina - Ilava jej sklamaní predstavitelia. Sme rodina prestala plniť úlohu silnej strany a starať sa o svojich členov, tvrdia.

"Sme rodina už prestala plniť funkciu silnej strany, ktorý bude riešiť problémy obyvateľov Slovenska. Práve naopak! Zradila všetko, čo sľúbila," uvádzajú ilavský straníci. Sťažujú sa, že vedenie strany predsedu parlamentu Borisa Kollára a ministra sociálnych vecí Milana Krajniaka sľubovalo, že ak sa dostanú do vlády, postará sa o svojich členov.

"Na posty úradov práce sociálnych vecí a rodiny i Sociálnej poisťovne dosadzuje ľudí bez príslušnosti k strane, ale ešte horšie bez odbornosti a praxe v odbore. Z postov predsedov okresných organizácií vyhadzuje ľudí, ktorí im pomohli dostať sa do kresiel na ministerstvách a vo vláde a dosadzujú ľudí, ktorí nikdy v teréne pre nich nepohli ani prstom. Skončili už viacerí predsedovia a celé okresné organizácie hnutia Sme rodina, ktoré fungovali a šliapali za týchto papalášov v teréne štyri roky," píšu členovia strany z Ilavy.

Vzbura Kollárovcov? Sme rodina nepodporila vládne uznesenie, vraj "taký chaos tu nemôže byť"
05 | 02 | 2021 | sefredaktor


V diskusii pod statusom sa ohlásili ďalší nespokojní ľudia z Kollárovej strany. Ingrid Stankovianska uvádza, že Boris Kollár zabudol na okresné štruktúry už počas volebnej noci a ani sa ľuďom v teréne nepoďakoval. Ján Hurban zase píše, že v Senici sa stalo niečo podobné po voľbách do Európskeho parlamentu v roku 2019. "Vitajte v klube," dodal.

"Zlaté Moravce detto," pridáva sa stručne Juraj Mikler. Marcel Šejvl zase informuje, že v júni 2019 predseda okresnej organizácie v Rožňave na protest vystúpili zo strany a miestna pobočka Sme rodina jednoducho zanikla. "Kľudne tam pripíšte Sninu," konštatuje Ján Cabala.

Bývalý člen a volič strany Marián Manasil tvrdí, že bezpečnostná previerka pre Lipšica a Krajniakov zákonník práce sú dôkazom toho, že celá Sme rodina je omyl a po voľbách skončí mimo parlamentu.

Boris Kollár: Sme rodina už ďalšie celoplošné testovanie nepodporí, Holého nestiahnem
28 | 01 | 2021 | editor01hd