Hlina: Ak na Slovensko niekto zavliekol britský vírus, bol to vicepremiér Holý
06 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik
Bývalý predseda KDH Alojz Hlina v statuse na sociálnej sieti obvinil vicepremiéra Štefana Holého, že na Slovensko zavliekol britskú mutáciu koronavírusu.

Hlina sarkasticky pripomína, že podľa premiéra Igora Matoviča môžu za náš najväčší nárast agresívnej mutácie vírusu v Európe Richard Sulík a my občania.

„Sme prví v počte britskej mutácie v Európe, ale zároveň sme aj jediní v Európe, ktorí celoplošne tak testujú, ako testujú. Viem, že budem za múdrosráča, ale predsa len sa to spýtam: Nie je tam nejaký súvis?“ píše.



„Máme tu aj člena vlády, ktorý lietal do Británie ako na klavír. Podľa mňa nemal fyzicky tú výnimku od hygienika, myslím si, že ju dostal až dodatočne, ale aj keby ju mal, tak bola podľa generálneho prokurátora vydaná protizákonne a hlavne vo svetle aktuálnych informácií ohrozujúca zdravie našich občanov. Viem, že budem za múdrosráča, ale predsa len sa spýtam: Nie je čas na vyvodenie minimálne politickej zodpovednosti za to, že nám tu člen vlády vozil tú mutáciu v kufroch? Ak bol nejaký superprenášač, tak to bol člen vlády Holý,“ tvrdí Hlina.

Hlina o (ne)testovaní podpredsedu vlády Holého po návrate z Británie: mlčí, veď prečo by odpovedal?
29 | 12 | 2020 | Ivan Brožík