Pavol Slota: "Matovič si z detí urobil rukojemníkov pre svoj megabiznis s testami. Je mi z toho nevoľno"
04 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

Informačné zdroje ponúkajú ako top udalosť týchto dní informáciu, že "školy sa otvoria". Akosi menej hovoria o tom, že "ponechaním celého Slovenska v čiernej zóne sa všetci budeme musieť testovať raz za sedem dní. Okrem toho, že niektoré okresy sú dnes úplne bezpečné a nemajú ani len oranžovú farbu, tak mi okamžite prišlo nevoľno z tejto bandy zlodejov." (Citát Pavol Slota)




Reprofoto FB (@Pavol Slota)


"Priatelia takéto, prepáčte za výraz, chrapúnstvo tu nenapadlo ani toľko démonizovaných Smerákov, alebo usilovných privatizérov SDKÚ a Goríl dohromady. Pre tých, čo im to stále nezapálilo, vysvetlím. Naša vláda práve zobchodovala budúcnosť našich detí a podmienila ju pokračovaním miliónového kšeftu v podobe nákupu a spotreby antigénových testov." Konštatuje v statuse na sociálnej sieti Pavol Slota.

"Ten istý Matovič, ktorý nám tvrdil ako budeme mať polovičnú dennú incidenciu, keď sa všetci pôjdeme ako teliatka na porážku nechať vyšpárať v nose testom, na ktorom má pochybná trnavská firmička maržu približne 3 eurá/kus. Vynásobte si to niekoľkými miliónmi nakúpených testov a pochopíte prečo jeden trnavský hochšapler a hablankár dostáva hysterické záchvaty na počkanie, keď niekto oponuje jeho geniálnemu nápadu s plošným testovaním a predlžovaním núdzového stavu." Polopate pripomína Pavol Slota, syn dlhoročného šéfa národniarov.

V prípade Kolíkovej a relácie Pumpa išlo o kolosálne zlyhanie štátu, tvrdí Pavol Slota
Zvláštny typ humoru v relácii Pumpa si vo svojom statuse všimol aj Pavol Slota, syn dlhoročného šéfa národniarov. Ostrej kritiky sa ušlo najmä ministerke Kolíkovej za jej účinkovanie krátko po smrti Milana Lučanského. Čítať ďalej
01 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


Mladší Slota to vláde riadne spočítal: "Môže za to najneschopnejšia a paradoxne najzlodejskejšia vláda, akú

Reprofoto FB (@Pavol Slota)


sme tu kedy mali. Mne síce nie sú ľahostajné stovky miliónov, ktoré pokradli Smeráci a ich oligarchovia, ale omnoho viac si vážim životy Sloveniek a Slovákov a budúcnosť našich detí, o ktorú ich táto vláda okradla, kým nás ostatných okradli o desiatky miliónov eur pri nákupoch nepresných testov!"

"Drzosť s akou sa naši papaláši postavili pred ľudí a predstavili im ich „plán“ a sprísnené opatrenia je do neba volajúca. Okrem nechutného obchodovania s budúcnosťou slovenských detí, totiž vláda nepredstavila nič nové, ani prevratné. A teraz ruku na srdce, ak by bol pri moci Fico, alebo Pellegrini, čo by sa dialo v médiách a na uliciach? Pýta sa Pavol Slota v závere svojho statusu na sociálnej sieti.

Tento marazmus zavinili rovnako Matovič ako aj Sulík (Pavol Slota)
Aj napriek tomu, že Igor Matovič dlhodobo nezvláda riadenie krajiny, tak za súčasný stav na Slovensku nesú rovnaký podiel viny spoločne so Sulíkom. Ten, aj napriek rapídne zhoršujúcej sa situácii, radšej s premiérom hral hru na mačku a... Čítať ďalej
15 | 01 | 2021 | Pavol Slota