Hlavný infektológ Jančuška inkasoval od Pfizeru a výrobcu neúčinného Remdesiviru tisíce eur
02 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Hlavný infektológ Pavol Jančuška a jeho brat majú tisícové príjmy od výrobcu neúčinného lieku Remdesivir. Spolu s príjmami od firmy Pfizer si Jančuška pripísal na účet 17 694 eur a jeho brat Peter 8 822 eur, informuje portál HS.


Zlatá baňa hlavného infektológa

Liečebný protokol ministerstva zdravotníctva na boj proti Covid-19 obsahuje aj neefektívny liek Remdesivir za 2 100 eur. Jeho neúčinnosť proti ochoreniu je známa od septembra a Svetová zdravotnícka organizácia ho odporúča nepoužívať. Napriek tomu ho naši lekári hospitalizovaným pacientom ešte stále predpisujú.

V tejto súvislosti je zaujímavé, že hlavný infektológ Jančuška a jeho brat vykázali v roku 2019 - 2020 tisícové príjmy od firmy Gilead, výrobcu Remdesiviru. Spolu s príjmami od výrobcu vakcín Pfizer si Jančuška pripísal na účet 17 694 auer a jeho brat Peter 8 822 eur. V novembri boli medializované aj dary od koncernu Pfizer neziskovej organizácii Euromed, v ktorej bol Pavol Jarčuška najmenej do roku 2017 riaditeľom.

Pavol Jarčuška je poradcom premiéra Igora Matoviča a konzultantom k liečebným a preventívnym protokolom. Jeden protokol pre kritických pacientov v nemocniciach z konca októbra 2020 sám vypracoval. Je teda zrejmé, že je v konflikte záujmov a pri odporúčaniach nemusel byť nestranný, informuje portál HS.

Práve protokoly sú terčom kritiky, pretože sú pozadu za tým, čo sa vo svete osvedčilo. Ide napríklad aj o odporúčania rozličných vitamínov či liek Ivermectin pre skorú liečbu pozitívnych na Covid-19. O pozitívnych účinkoch vitamínu C existuje 638 štúdií, 43 štúdií o účinku vitamínu D3 a asi 8 štúdií o účinkoch zinku.

Jarčuška, ktorého financuje Pfizer, presadzuje povinné očkovanie
Vakcína. Slovo, ktoré v súčasnosti azda najviac rezonuje po celom svete. Je tomu tak aj u nás, pretože i Slovensko sa pozerá na vakcínu ako najúčinnejšiu zbraň ako zastaviť šírenie COVID-19. Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Namiesto vitamínov za zlomkovú cenu nakúpili testy

V poslednom protokole, ktorý je určený ambulanciám, sa konečne uvádza, že Remdesivir je neefektívny. Paradoxne, ambulancie sa nemajú k nemu ako dostať, pretože je vyhradený len pre nemocnice. Naopak, nemocnice majú od 10. januára nový protokol k diagnostike a liečbe na OIAM, v ktorom však o Remdesivire nie je ani zmienka. Ambulantní lekári si môžu najnovšie prečítať, že pri odporúčaní vitamínov, aj to len D a C a minerálov zinok a selén „zatiaľ nie je dostatok údajov pre alebo proti paušálnemu užívaniu u chorých/nekriticky chorých“, čo odporuje vedeckým faktom.

Ministerstvo zdravotníctva namiesto vitamínov za zlomkovú cenu toho, čo stálo plošné testovanie, nakúpilo antigénne testy, ktorými mohli začať ľudí vydierať. Zvýšený nárast úmrtí preto zapadá do marketingovej kampane na predaj vakcín. Niektorí sú totiž úplne vystrašení, iní zas chcú koniec lockdownov, ktorými Krajčí terorizuje verejnosť, píše portál HS.

Absolútne zvrátené je, že pre nárast úmrtí treba izolovať nerizikových, namiesto rizikových, pretože ináč by sa premorili a nebudú už chcieť vakcínu. A čo z toho celého vychádza? Zlá liečba rovná sa nárast úmrtí, rovná sa strašenie lockdownami, rovná sa lepší odbyt Pfizer vakcín.

Vakcíny na COVID neschvaľujú žiadni nezávislí odborníci. Je to biznis farmafiriem
Dr. Anthony Fauci, hlavný infektológ v USA, utvrdzoval americkú verejnosť o bezpečnosti vakcín tým, že komisie dohliadajúce nad klinickými testami sú nezávislé od farmaceutických koncernov, od neho i od prezidenta. Opak je však... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Gabriel Matta