Televízia Senzi upozorňuje na podvod Martina Jakubca
01 | 02 | 2021 I Petra Demková

Podnikateľ, spevák a zabávač Martin Jakubec má problém. Jedna z televízií, ktorá vysiela šlágre, ho verejne obvinila z podvodu. Mal vyhlásiť finančnú zbierku pod hlavičkou SENZI TV. Televízia sa od tejto aktivity dôrazne dištancuje.      


O romániku zosnulého Štaidla a ešte neplnoletej Dary Rolins hovorila pred časom aj Bartošová!
Dnes je pre česko-slovenský umelecký svet naozaj smutný deň. Okrem obľúbeného herca Andreja Hryca (†71), ktorý podľahol leukémii, zomrel aj uznávaný český hudobník Ladislav Štaidl (†75), ktorý podľa dostupných informácií podľahol vírusu Covid-19,... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


„Pozor na podvod! Televízia Senzi sa výrazne dištancuje od zbierky, ktorú organizuje vo svojom mene a v mene iných interpretov Martin Jakubec, TV Šláger a TV8,“ píše sa na na facebookovom profile televízie. „Tento pán nie je a nikdy nebol súčasťou Televízie Senzi a naša televízia (Senzi) ho ani k žiadnemu takémuto konaniu nepoverila. Rovnako sme nikdy nekomunikovali s Televíziou Šláger a TV8. Televízia Senzi sa nikdy nezníži k takémuto konaniu, ktoré hraničí s trestným činom poškodzovania nášho dobrého mena. Televízia Senzi žiadnu zbierku neorganizuje a nepodporuje!“ informujú ďalej.

Martin Jakubec
Leták Martina Jakubca, TV SENZI, Zdroj: Facebook TV Senzi


Senzi poukazuje na leták, ktorý si spevák a zabávač pripravil. Žiada o finančný príspevok z dôvodu korona-krízy. Jakubec píše, že už rok nemôže koncertovať, a preto sa dostal do finančných problémov a prosí o dobrovoľné finančné dary, aby mohol tvoriť pre Senzi, TV8 osem a TV Šláger.

Martin Jakubec na seba púta pozornosť už niekoľko rokov. Je známym spevákom šlágrov a zabávačom. V posledných rokoch na seba strhol pozornosť hlavne svadbou so speváčkou Božankou – z ktorej sa vykľul len reklamný ťah. V minulosti chcel vyťažiť zo svojej popularity a kandidoval na prezidenta, na primátora Bratislavy, ale usiloval sa "dobyť" i europarlament.

Absolútne dno! Luxusom netajaci sa Martin Jakubec pýta peniaze od fanúšikov
Toto je vrchol! V škandáloch je Martin Jakubec doma, avšak v tomto príspevku na Facebooku zašiel naozaj ďaleko... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Timotej Dudka