"Nepichajú nám vakcínu, ale génovú terapiu. V USA po očkovaní zomrelo už 329 ľudí," tvrdí advokát
31 | 01 | 2021 I Michal Filek

Známy advokát Peter Weis, z advokátskej kancelárie Weis a Partners sa opäť zapojil do debaty o výhodách, či rizikách používaných očkovacích látok. Prekvapujúce informácie uverejnil na internetovej stránke kancelárie. Čitateľov upozorňuje predovšetkým na riziká jej podania. V záujme vyváženia prebiehajúcej jednostrannej štátnej kampane. 








Advokát je presvedčený, že štát by v takejto kampani mal postupovať tak, aby sa občania dozvedeli všetky informácie. Teda pozitíva, aj negatíva. Nie rozhodnúť sa na základe reklamy a potom sa cítil podvedený a prípadne niesol následky. Opäť sa však, podľa neho, stretávame s dúfajme neúmyselným pokusom o vylákanie informovaného súhlasu.


 

„Nie som opica, aby mi stačilo ukázať banán a pôjdem v stáde,“ vraví na očkovanie Belousová
Na Slovensku sa v týchto dňoch rozbieha kampaň zameraná na podporu očkovania. Expolitička Anna Belousovová má však na ňu ale negatívny názor. Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.


V záujme vyváženia preto Weis zhromaždil a uverejnil chýbajúce informácie, ktoré sa zo štátnej kampane nedozvieme. Tu sú:



 

Je mRNA vakcína vakcínou? Nie. Vakcína v sebe štandardne obsahuje antigén, na ktorý má telo imunitne odpovedať a pre prípad budúceho kontaktu s antigénom mať uložený model odpovede.




 

mRNA „vakcína“ je naopak látka, ktorá z vašich buniek vyrobí továreň na antigén (alebo jeho časť) a až potom by mala nasledovať odpoveď na vyrobený antigén atď. Preto názov vakcína by bolo vhodné nahradiť niečím logicky vhodnejším, napr. spojením génová terapia. Ako dlho bude táto mRNA v tele pôsobiť tak, aby sa reakcia organizmu nezačala podobať na autoimunitné ochorenie? Je to otázne a zaslúži si, aby ste sa o to pred podaním terapie osobitne zaujímali. Rovnako ako to, či sa táto mRNA nestane súčasťou vašej genetickej výbavy a čo je s tým prípadne spojené z dlhodobého hľadiska.


 

mRNA vakcína je schválená výlučne na núdzové použitie. To znamená, že ak sa „zaočkujete“, nedostanete v plnej miere schválenú bezpečnú látku. Pred rokom 2023 takú látku zrejme ani nedostanete. Tento druh vakcíny nie je totiž logicky otestovaný na strednodobé a dlhodobé následky.

 

Taraba: Štátom financovaná kampaň na očkovanie nespomína riziká, je klamlivá a neetická"
"Spustila sa kampaň na vakcináciu. Vystupujú tam herci, umelci, spisovatelia, moderátori a futbalista- Ani jeden z tých, čo v tej reklame vystupuje nevie o tej vakcíne nič. Vôbec nič." Natvrdo skonštatoval poslanec NR SR Tomáš Taraba. Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Ďalej sa pozrime na čísla. Podľa Weisa totiž zaujímavé štatistiky vykazuje USA a Izrael. Začnime v USA, štatisticky najzasiahnutejšej krajine.



 

"K 22.1.2021 zaznamenala CDC (obdoba nášho ÚVZ) oficiálne v priamej spojitosti s očkovaním experimentálnymi mRNA covid vakcínami 9845 vedľajších účinkov, z toho 329 úmrtí. Aby ste si mohli naštudovať všetky informácie v súvislosti s úmrtiami (prípadné komorbidity a pod.), pripájame aj link tu."




 

Štruktúra účinkami najohrozenejších skupín je takáto: 44 - 65 rokov - 49 úmrtí, 65 - 75 rokov - 43 úmrtí, nad 75 rokov - 170 úmrtí.




 

"Izrael zasa uviedol, že viac ako 12 400 ľudí sa kovidom nakazilo až po „vakcinácii“. Z toho 69 po aplikovaní druhej dávky. Aby sme však mohli byť objektívni, je potrebné počkať na určitý časový odstup po podaní druhej dávky očkovacej látky a uviesť nové dáta, ktoré následne porovnáme. Až potom si môžeme povedať, či je vakcína sloboda, alebo niečo úplne iné. Zdroj tu."


 

A na záver advokát Peter Weis ľudí vyzýva: "Študujte, sledujte vývoj a hlavne: rozhodnite sa správne a slobodne. Buďte zdraví."


 

 

 

Reklamný biznis zvetril tučnú korisť, obohraté tváre sa už zbiehajú
Sú vždy a všade, ak ide o mediálnu podporu čohokoľvek. Najnovšie sú "tvárami" reklamnej kampane, podporujúcej očkovanie. V čase, keď sa práve to spomalilo pre nedostatok vakcín, v čase, keď je obrovský záujem dostať sa do... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Ivan Brožík