Veľký "bašavel" počas lockdownu: Po Dare a Vémolovi ignorujú vládne nariadenia aj Kmeťovci!
30 | 01 | 2021 I Timotej Dudka
Jeden by sa naozaj mohol čudovať, či v smotánke zákaz vychádzania neplatí. Po Karlosovi Vémolovi, ktorý s rodinkou navštívil kúpele v Rajeckých Tepliciach, či Darou Rolins, ktorá sa vydala cez hranice do Tatier, sa o najnovšiu kauzu postaral Igor Kmeťo s jeho oslavou narodením, informuje Pluska.

Čas plynie a Igor Kmeťo starší už oslavuje 63. narodeniny. Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, keby vonku nebol lockdown a neplatili nariadenia vlády proti šíreniu koronavírusu, ktorý nám ťaží život už takmer rok.

Instagram (@igorkmeto)


Kmeťovho "bašavelu" sa okrem početnej rodiny a priateľov zúčastnil aj jeho syn Igor Kmeťo mladší, ktorý neváhal celú oslavu zverejňovať na sociálne siete, a to napriek lockdownu a prísnemu zákazu vychádzania či zhromažďovania. To však Kmeťovcom nebráni zorganizovať si u seba doma oslavu narodením ako keby sa vonku nič nedialo. Nuž, my len dúfame, že každý hosť mal aspoň potvrdenie o negatívnom teste na Covid-19.

Absolútne dno! Luxusom netajaci sa Martin Jakubec pýta peniaze od fanúšikov
Toto je vrchol! V škandáloch je Martin Jakubec doma, avšak v tomto príspevku na Facebooku zašiel naozaj ďaleko... Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Timotej Dudka