Igor Matovič sa hodiny venoval predstave, že nám bude kontrolovať konečníky
28 | 01 | 2021 I Aneta Leitmanová
Nie je ani rok pri moci, no stihol vyrobiť toľko absurdít, ako všetky predchádzajúce vlády dohromady. Igor Matovič je naozaj posadnutý riadením korona krízy. Teda lepšie povedané tým, čo za riadenie považuje on.

Včera sa premiér na tlačovej konferencii zdôveril, že keď bol v karanténe, niekoľko hodín telefonoval s Indiou. Zaujala ho technológia miestnej firmy, na základe ktorej sa zisťuje prítomnosť ochorenia Covid-19 prostredníctvom výteru z konečníku. "Priznám sa, že počas karantény v mojej izbe som strávil niekoľko hodín telefonovaním do Indie práve s majiteľom tejto firmy. Zaujímal som sa práve o to, že ako je ten test hodnoverný," povedal Igor Matovič.

Isteže, isteže, pán premiér, občania vás posielajú kade-tade a najmä na všelijaké nelichotivé miesta. Napokon, preukázal to aj nedávny prieskum verejnej mienky, v ktorom ste strašne pohoreli. Či už ako osoba alebo ako strana OĽaNO. Nemusíte však, pán premiér, želenia niektorých nahnevaných spoluobčanov brať doslova a do písmena. Úplne postačí, ak namiesto chaosu a paniky založíte riadenie krajiny na pokojnom a rozumnom rozhodovaní.

Predstava, že Igor Matovič sa hodiny venoval myšlienke celoplošného výteru konečníka slovenskej populácie, vyvoláva mnohé otázky. Naozaj je skľučujúce pomyslenie, že predseda vlády prejavuje čoraz menej porozumenia pre naše súkromie a dôstojnosť. Kam sme sa to za ten necelý rok dostali...

Prieskum: Voľby by vyhral s 23 percentami Hlas. OĽaNO sa prepadlo na 10
24 | 01 | 2021 | Aneta Leitmanová