Taraba: Budú môcť voliť iba zaočkovaní ľudia?
27 | 01 | 2021 I sefredaktor









Nezávislý poslanec Tomáš Taraba považuje testovanie  za biznis model Matovičovej  vlády a za spôsob ako koronu stále rozširovať medzi národom. "Aby mohli vládnuť ešte roky v núdzovom stave. Inak to totiž nevedia, len porušovaním ľudských práv a slobôd," uviedol v statuse na FB.




Mikas sa rozhodol meniť mocenské pomery v parlamente cez svoje vyhlášky, píše poslanec.. Najnovšia vyhláška hovorí, že poslanci bez testu nebudú pustení do budovy parlamentu, ani na hlasovanie do parlamentu. "Predstavte si, že Mikas by napríklad rozhodol, že poslanci, čo majú umelý chrup nemôžu byť pustení do parlamentu. Absurdné že? Poslanci majú mandát nie od Mikasa, ale od ľudí," konštatuje.




Podnikneme právne kroky proti Mikasovi, pretože žiaden zákon mu nedal moc brániť výkonu mandátu poslanca, píše Taraba.. "Úplne si viem predstaviť, že tento právny nedouk môže dostať nápad, že volieb sa môžu zúčastniť iba tí, čo boli napríklad zaočkovaní. Rovnaká logika. On dobrodruh sa rozhodol, že vydá takú vyhlášku. Myslím si, že tento pán Ústavu Slovenskej republiky v živote nečítal. Táto koalícia sa z neho musí za zatvorenými dverami naozaj smiať, pod čo všetko je ochotný sa podpísať. Takéhoto by nenašli ani keby ho hľadali. Japonci takýmto ľuďom hovoria kamikadze," uzatvára Tomáš Taraba.