Predsudky voči veku Adely: Rodičia Viktora Vinczeho boli šokovaní, keď ju prvýkrát doniesol domov!
27 | 01 | 2021 I Timotej Dudka
Manžel Adely Vinczeovej (rodenej Banášovej) oslavuje 30 rokov. Jeho rodičia však zostali v naprostom šoku, keď im slávnu moderátorku priviedol domov prvýkrát, píše portál Topky.

Najslávnejšiu slovenskú moderátorku sa Viktorovi podarilo zbaliť na svadbe jej kolegu Sajfu a Veroniky Ostrihoňovej v roku 2016. Šok to nebol iba pre pre verejnosť, ale aj pre Viktorových rodičov. „Bol to určite šok. Samozrejme všetky tie vonkajšie vplyvy a možno aj predsudky ohľadom veku a aj fakt, že je to známa osobnosť, zohrali určitú rolu. Viki je sám výrazná osobnosť a netušili sme, čo s ním urobí logické porovnávanie s Adelkou,” prezradila Viktorova mama pre portál Šarm. „Ale rýchlo sme pochopili, že oni si žijú svoje mimo týchto spoločenských zaradení,” dodala šokovaná mamina.

Vincze následne požiadal Banášovú o ruku v markizáckom Teleráne, a to priamo v živom vysielaní v roku 2017!

Adela Vinczeová je z covidu vonku! Chorý manžel ďalej varuje ostatných
Moderátorka Adela Vinczeová (rodená Banášová, 40) mala ľahší priebeh koronavírusovej nákazy a po desiatich dňoch karantény je zdravá. Jej manžel Viktor (30) však stále s vírusom bojuje a prorokuje straty na životoch, informuje portál... Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Timotej Dudka