Naša „transparentná“ vláda utajuje pred ľuďmi čo sa len dá, tvrdí Draxler
27 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.
Nad výsledkami celoslovenského skríningu visí veľký otáznik. Čísla, ktoré zverejnila vláda, nekorešpondujú s výsledkami starostov a primátorov. Zvláštnosti okolo výsledkov si všimol aj exminister školstva Juraj Draxler, píše o nich v statuse na sociálnej sieti.



Podľa Draxlera „transparentná“ vláda utajuje, čo sa dá. „Najnovšie ju musí primátor Bratislavy a iní starostovia vyzývať, aby ukázali celé dáta z víkendového testovania. Pretože obciam sa tie „výsledky“, ktoré vláda prezentovala, jednoducho nezdajú, oni majú iné (podobné to bolo už v novembri), píše exminister.

Exminister školstva pripomína, že vláda utajuje aj iné veci. „Návrhy zákonov do poslednej chvíle. Alebo plán obnovy, teda plán míňania siedmich miliárd eur, ktorý poslala do Bruselu! A teraz taja, na základe čoho posielajú na nevinných ľudí ďalších ľudí v skafandroch a tyčinkami v rukách. To je bláznivé, hnusné, nechutné,“ uvádza Draxler.

"Je to vláda magorov, inak sa to povedať nedá", tvrdí Draxler
Bývalý minister školstva Juraj Draxler zareagoval na status premiéra Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý v ňom kritizoval ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) za to, že sa v týchto dňoch vybral na dovolenku. Draxler uviedol, že keď si túto... Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Gabriel Matta