Matovič zneužil a podviedol zástupcov samospráv, tvrdí exminister Drucker
27 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Podľa Tomáša Druckera premiér zrejme falšuje výsledky skríningového testovania a navyše sa zamotáva do svojich klamstiev. Exminister zdravotníctva o tom píše v statuse na sociálnej sieti.


„Falšuje Matovič výsledky?“ pýta sa Drucker. Podľa exministra primátor Bratislavy Matúš Vallo dnes spochybnil čísla pozitívnych, ktoré včera na tlačovej konferencii prezentoval premiér Matovič.

„To je ďalšie veľmi vážne podozrenie okolo fiaska s plošným testovaním. Primátori, starostovia, ale aj všetci občania musia mať možnosť verejnej kontroly,“ dožaduje sa Drucker. Chce, aby samospráva spolurozhodovala o všetkých záležitostiach, ktoré sa jej týkajú, a aby sa k nej premiér a vláda správali ako partnerovi.



 

Podľa Druckera premiér jasne povedal, ako bude Slovensko ďalej fungovať a garantoval, že sa štát bude riadiť schváleným covid automatom. „Je mi naozaj ľúto, že musíme iba kritizovať. Premiér sa rozhodol trestať celú krajinu za to, že mu neprišla na jeho nezmyselné a drahé testovanie. Je smutné a absurdné, že premiér takto šikanuje vlastných občanov. Igor Matovič sa zamotáva do vlastných klamstiev. Dnes to na vlastnej koži pocítili zástupcovia samospráv, ktorých zneužil a podviedol,“ končí status Drucker.

Matovič si myslí, že môže pokojne spávať. Omyl! hovorí Drucker
Exminister zdravotníctva Tomáš Drucker si myslí, že ak by Matovič splnil to, čo pred voľbami sľúbil a platil by zákon o hmotnej zodpovednosti politikov, koalícia by si nedovolila vyhadzovanie peniaze za nezmyselné celoplošné testovanie. Píše to... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Michal Filek