"Premiér im vyrába imidž handier na topánky a oni nič," hovorí Tomáš o Remišovej výpovedi v budove vlády
26 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

"Igor Matovič nazval svojho vicepremiéra a koaličného partnera Richarda Sulíka idiotom a obvinil ho zo zodpovednosti za 4300 životov a ekonomických škôd vo výške jednej miliardy eur." Povedal či skôr napísal Erik Tomáš.




Reprofoto FB (@Erik Tomáš)


"Šéf liberálov si totiž dovolil kritizovať Matovičove úlety pri riešení koronakrízy. Už vieme, že “hryzkal len slabučko” a napokon sklopil uši." Píše na sociálnej sieti v statuse Erik Tomáš.

"V pozícii vnútrokoaličného oponenta sa ho snažila vystriedať Veronika Remišová, ktorá jediná na rokovaní vlády hlasovala proti plošnému testovaniu. Zúrivá reakcia Matoviča prišla rýchlo a Remišovú vyhadzuje z budovy úradu vlády. Je toto už normálne?" Kladie si rečnícku otázku Tomáš.

"Matovičova obsesia pri zbytočnom plošnom testovaní je už taká silná, že je zrelá na odborné vyšetrenie. Sulík a Remišová boli ponížení, ale myslíte si, že sa niečo udeje? Nič ! V mene udržania sa pri moci sa zmieria s tým, že im premiér vyrába imidž, pardon za výraz, “handier na topánky”... Dodáva vizionársky člen strany HLAS - SD.

"Matovič sa už krúti ako had", tvrdí Erik Tomáš
Po dlhšom čase sa k udalostiam na Slovensku vyjadril aj bývalý "Smerák" a v súčasnosti podpredseda strany Hlas, parlamentný poslanec Erik Tomáš. Predsedovi vlády venoval svoj najnovší status na sociálnej sieti. Čítať ďalej
31 | 12 | 2020 | Ivan Brožík