Testovanie je fiasko. Je to krádež našich peňazí
25 | 01 | 2021 I Imrich Kovačič

Za desiatky miliónov eur sme zatiaľ v rámci druhej Matovičovej spartakiády vo vytieraní nosa nepresnými testami “odhalili” menej ako 10tis. pozitívnych z 1,3mil. testovaných, píše Tomáš Drucker na svojom Facebooku.


"Odhalili sme 0,77% pozitívnych zo všetkých testovaných. Pre porovnanie, denne odhalíme cez bežné testovanie priemerne 5-10% pozitívnych Ag testami a 15-25% pozitívnych PCR testami, pretože testujeme tam, kde to má zmysel. Za oveľa menšie peniaze dokážeme zistiť to isté!" zmýšľa sa Drucker.



TAKTO VYZERÁ FIASKO!

"Áno, presne pre toto sa nemá robiť plošné testovanie. Je to obrovské mrhanie zdrojmi, je to neefektívne a zbytočné riziko pre zdravých ľudí! Je najvyšší čas začať nazývať Matovičovu spartakiádu pravým menom:



JE TO ROZKRÁDANIE VEREJNÝCH PEŇAZÍ A PLYTVANIE ZDROJMI ŠTÁTU!


Premiérova posadnutosť je mimoriadne drahá a nezmyselná zábavka. Niet divu, že si väčšina ľudí na Slovensku želá jeho odchod z funkcie. Už včera bolo neskoro." uzatvára svoj status mimoparlamentný politik.

 

 

 

Testovanie vás prezradilo. "Otvorte školy a normálny život, ihneď!" vyzýva Taraba
Nezaradený poslanec Tomáš Taraba na svojom Facebooku napísal: "Za včerajší testovací deň v mojom meste Pezinok pozitivita 0,5%. Na Slovensku je to podobné. Otvorte školy a normálny život ihneď!" Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Imrich Kovačič