Najznámejšie slovenské dvojičky Twiins šokujú: Majú staršieho súrodenca!
25 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Dvojičky Twiins, Daniela a Veronika Nízlové (34), sú na Slovensku snáď tie najznámejšie. Na hudobnej scéne pôsobia už od roku 1996, a tak sa mnohí zrejme domnievali, že už o nich vedia takmer všetko. Veronika však nedávno na svojom Instagrame šokovala niečím, čo tušil len málokto. Dvojičky majú totiž aj staršieho brata! 



Otázky na Instagrame nie sú žiadnou novinkou. Využívajú ich aj celebrity, aby mali možnosť týmto spôsobom komunikovať so svojimi fanúšikmi. Jedna zo slávnych Twiinsiek, Veronika, však túto instagramovú vymoženosť využila po svojom. Ľuďom dala možnosť zahrať si hru "Pravda alebo lož" a odpovedala tak na rôzne otázky fanúšikov, čím uviedla na pravú mieru, či ide o pravdu alebo nepravdivé klebety.




Jedna z otázok bola, či majú Twiinsky ešte nejakého súrodenca. Už len táto otázka bola pre mnohých šokujúca, keď však Veronika odpovedala slovami "Áno, máme," takmer všetci sa zrejme museli posadiť na zadok! Speváčka dokonca dodala, že im veľmi chýba, a označila instagramový účet istého Miroslava, ktorý je však súkromný.

Samozrejme po tejto odpovedi nasledovali otázky, ktoré nadväzovali na tú predošlú. Podľa odpovedí na ne tak verejnosť zistila, že ide o nevlastného brata z otcovej strany. „Áno, nevlastný. Ako deti sme mali rovnaké priezviská, no Mirkova maminka sa rozhodla zmeniť mu priezvisko, aby ho mali celá rodina rovnaké,” vysvetlila Veronika. „Máme rovnakého ocka, Mirko je jeho absolútna kópia,” odhalila čosi viac.

Jasmina Alagič bez servítky: Čo si myslí o Zuzane Plačkovej?
Sociálne siete sú dnes bežnou súčasťou nášich životov a inak to nemajú ani celebrity, ktoré skrz ne komunikujú so svojimi fanúšikmi. Tí sa počas živých vysielaní na Instagrame často pýtajú rôzne otázky ohľadom súkromia slávnych alebo názory na iné... Čítať ďalej
24 | 01 | 2021 | Timotej Dudka